Friday 10 November 2006

Όλα είναι πολιτική....

Αν και στο παρακάτω ποστ θα ήθελα πολύ να αναφέρω ονόματα,αλλά λόγω τον τελευταίων γεγονότων-που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως η ελευθερία του λόγου είναι ένα παραμυθάκι που μας πουλάνε για να μην εξεγερθούμε καμιά μέρα-και επειδή δεν θέλω να μπούνε στο σπίτι μου και να μου περάσουν χειροπέδες θα μιλήσω αόριστα.Παρ' ολα αυτά πιστεύω ότι πολλοί είναι αρκετά έξυπνοι και θα καταλάβουν.

Τις προάλλες πήγα σε μια ημερίδα.Μας είχε ενημερώσει για αυτήν ο καθηγητής μας,που ήτανε και ένας απο τους κύριους αναλυτές.Σ' αυτήν παρεβρέθηκαν εξέχοντες πρώην και νυν πολιτικοί,άνθρωποι των γραμμάτων,ακαδημαϊκοί,πολιτικοί αναλυτές κ.α Ενθουσιασμένη και γω λοιπόν,σαν την μύγα μες στο γάλα,μέσα σ όλους αυτούς τους κουστουμαρισμένους και σημαντικούς ανθρώπους,ντρεπόμενη αφάνταστα για τα αναθεματισμένα σταράκια μου τους άκουσα με προσοχή.Στην ημερίδα έδωσε το παρών και ένας απο τους μεγαλύτερους πολιτικούς των τελευταίων 30 ετών αναμφισβήτητα.Μετά απο τόσες ώρες παρακολούθησης κατάλαβα τα εξής:

1.Άμα μας κυβερνάνε τέτοιοι άνθρωποι,δεν είναι να απορείς γιατί η χώρα πάει απο το κακό στο χειρότερο.Μας μιλούσε με το ύφος που μιλάει ο παππούς στα εγγονάκια του για τις περιπέτειες που είχε ζήσει στα νιάτα του.''Ε,και τότε ο αείμνηστος Κ. με εσυμβούλεσε.."

2.Οι υπόλοιποι πολιτικοί πηγαίνουν σε τέτοιες είδους εκδηλώσεις για έναν μόνο λόγο.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.Κάθονται μόνο όσο χρειάζεται για να τραβηχτούν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και μετά..την κάνουν με ελαφρά

3.Οι περισσόεροι διαβάζουν αυτά που ΤΟΥΣ γράφουν.Παίρνω όρκο ότι μάλιστα τα μισά δεν τα καταλαβαίνουν κιόλας.

4.Άν τα ΜΜΕ αναφερθούν στην εκδήλωση,βάση θα δώσουν μόνο στο ποια σημαντική φυσιογνωμία εμφανίστηκε εκεί.

5.Οι δημοσιογράφοι είναι απίστευτοι.Απορώ πως μπορούν και διαστρεβλώνουν τα πάντα με ένα τόσο μοναδικό τρόπο.Διάβασα αργότερα ένα δισέλιδο από το τι ειπώθηκε στην ομιλία του κύριου Κ. και έμεινα άφωνη.Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν το εννούσες έτσι.Προπαγάνδα ή η ιδέα μου?

----------------------------------------------------------

PS:Μετά το τελευταίο μου ποστ,οι προσευχές μου εισακούστηκαν και ανακάλυψα πολλά ενδιαφέροντα blogs.Αλλά επειδή το template αυτό που έχω διαλέξει τώρα,δεν το κατέχω και πολύ καλά,δεν βρίσκω πως να βάλω links!!!!Any help??????

7 Responses:

nassos said...

Δες εδώ.

http://img179.imageshack.us/my.php?image=linksws4.jpg

Απλά πάς "template" και επιλέγεις πόσα θές να βάλεις.

A, sorry για τα 2 προηγούμενα posts. Εαν μπορείς κάνε ένα
moderation και αφαίρεσε τα τελείως.

*...Nantia...* said...

Nassos να' σαι καλά!!!

nassos said...

Τιποτα...

Anonymous said...

Κάτι άσχετο...Μπήκες στο blog του Kogi;Φεύγει και μας αφήνει στη μοίρα μας τη μαύρη...Για να διαβάσει...

Schmet said...

nantia, οταν πηγαίνεις σε τέτοιου είδους ημεριδες, συνεδρια κλπ. προσπάθησε να μην βλεπεις όλα τα παρεμφερη που συμβαίνουν και συγκεντρώσου αποκλειστικα και μόνο στις εισηγήσεις. γιατι αλλιως θα εκνευριζεσαι και θα χανεις τα 2-3 πραγματα που οντως αξιζουν!!νομιζω οτι εχω καταλαβει για πια ημεριδα μιλας(απο ενα μεγαλο ιδρυμα...ε?)λογικο ειναι οχι μόνο να συμβαινουν αυτα που αναφερεις αλλα και τρις-χειροτερα!!!
εσυ όμως να κοιτας μονο αυτο που αξιζει!!μην χαλιεσαι αδικα!!!ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!

*...Nantia...* said...

pickle ναι μπήκα και είδα το αποχαιρετηστήριο ποστ του..καλά μα ποιον δουλέυει για τα διαβάσματα??Αμαυρώνει την εικόνα των άλλων φοιτητών!

schmet ναι,καλά κατάλαβες..(είδατε που το είπα ότι θα με καταλάβετε γιατί είσαστε έξυπνα??)Έχεις δίκιο,την επόμενη υπόσχομαι να μην μετράω άσπρες καράφλες-εγω φταίω που καθόμουν στον εξώστη??-

Ασκαρδαμυκτί said...

Πάλι καλά που τα κατάλαβες με την πρώτη! Κάποιοι άλλοι, σαν τον υπογράφοντα, καθυστέρησαν κάτι δεκαετίες για να την ... μυριστούν τη δουλειά.