Thursday 16 November 2006

Μέσα Μαζικής Ταλαιπωρίας story no.1

Πέμπτη πρωί,8 και κάτι στο 040(πειραιάς-σύνταγμα)

Είναι δυο κοπέλες μέσα στο λεωφορείο που κάνουν την έρευνα για τον ΟΑΣΑ.Μια κυρία γύρω στα 50-60 φωνάζει στην μια κοπέλα:

-Ε!Πσιτ κοπελιά έλα λίγο να σου πω,για τα λεωφορεία δεν κάνεις έρευνα? Απορημένη πάει προς τα κει η κακομοίρα η κοπελιά.
-Εμείς εδω πέρα στον Πειραιά έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το 906!Δράμα η ζωή μας,όλοι όσοι μένουν Καλλίπολη βασανίζονται καθημερινά!!!Απαπαπα,τι είναι αυτά τα πράγματα με ένα λεωφορείο μας έχετε εμας εκει πάνω,δεν ντρέπεστε λιγάκι,να τα μεταβιβάσεις αυτά που σου λέω στον υπεύθυνο σου μ'ακούς??? Την βλέπω την κακομοίρα την ερευνήτρια που κάτι πάει να της πει ότι δεν είναι αυτή υπεύθυνη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά οι στριγγλιές της κυρίας δεν την αφήνουν.
-Αυτό το γουρούνι ο δήμαρχος φταίει,έχει φάει τόσα χρόνια τα λεφτά μας,δεν του φτάνανε,θέλει και άλλα!Άι στα τσακίδια,ξύλο θέλει!Απο τον δήμαρχο δεν είσαστε εσείς?(την κοιτάει με μισό μάτι από τηνκορυφή ως τα νύχια περιμένοντας να συναινέσει για της τα χώσει κι άλλο)
-Όχι απο τον OΑΣΑ είμαστε κυρία μου...

Ησυχία από μεριά της μαντάμ,επιτέλους το κλεισε το ρημάδι πρωινιάτικα λέω και γω να ηρεμήσω αλλά που....!Την σκυτάλη την παίρνει μια γιαγιά γύρω στα 70-80
-Πάει,χάλασε η Ελλάδα,πριν από χρόνια πας μη έλλην βάρβαρος έλεγαν,τώρα ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι έλληνας!!Στο εξωτερικό μας κοροιδέυουν τώρα πια!!(σκέφτομαι αν υπήρχε κανένας τουρίστας στο λεωφορέιο τι γέλιο θα χε ρίξει και μετά πόσο θα μας κορόιδευε) Πείτε μου,πέιτε μου ποια ελληνίδα βγάζει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι της?? σκέφτομαι να της πω ότι φέτος οι σημαίες δεν είναι in fashion,αλλά λέω άσε μην μου φέρει και καμιά μαγκούρα κατακέφαλα..
Δεν σου λέω για το '21,αλλά το '40 οι γυναίκες αυτοκτονούσανε για να μην τις βιάσουν!Τώρα άμα γίνει πόλεμος(τι πόλεμος καλέ?ξανάρθαν οι Γερμανοί??)...Ααααχ αμά γίνει πόλεμος τώρα η ελληνίδες θα κοιμηθουνε με τον εχθροοοοοοοό!!!!!!!

........

5 Responses:

nassos said...

Ναι οι Γερμανοί ξανάρθαν εν μορφεί τουρίστα, Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Audi, Volkswagen, υποβρύχια, άρματα μάχης, Lidl, Plus, Media Markt, Bayer, Siemens, Miele, μπύρες κλπ. κλπ. (α, και ξανθές super γκόμενες που παντρεύονται τον ΘΕΟ Έλληνα)

040... Πώ... μιλάμε από Πειραιά για Νεα Σμύρνη το τι κουβαλάει...

Καημένο κορίτσι...

Jason said...

Η συγκεκριμένη κυρία θα αυτοκτονούσε σε μια τέτοια περίπτωση...;

Εγώ νομίζω ότι μάλλον θα αυτοκτονούσε ο οχτρός... από την κρεβατομουρμούρα...

*...Nantia...* said...

nassos άσε,το τι γέλιο ρίχνω κάθε πρωί δεν λέγεται!

jason μάλλον η γιαγιάκα ζήλευε που αυτή την φορά δεν θα της την έπεφταν οι Γερμανοί..

YO!Reeka's said...

χεχεχε

Anonymous said...

Ε, λοιπόν, σκέφτομαι πως πρέπει να αρχίσω να παριστάνω τον ...εχθρό! Δυστυχώς δεν ξέρω τούρκικα (αυτός δεν είναι ο εχθρός τώρα;), αλλιώς, σύμφωνα με την τελευταία γριούλα, όλες οι γκόμενες θα κοιμόνταν μαζί μου. Τι λέτε, να κάνω πως μιλάω τούρκικα; Θα πετύχω να τις ξεγελάσω;