Monday, 11 May 2009

Είναι ο Mr Wrong τελικά αστικός μύθος?

Διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο που ύποστήριζε κάτι τελείως παράδοξο για εμένα και ανέτρεπε αυτά που πιστευα εως τώρα : Δεν υπάρχει σωστός άντρας και λάθος, υπάρχουν γυναικείες συμπεριφορές που ευθύνονται για αυτο. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κάποιος που από την φύση του είναι μ...... απλά εσύ καλή μου με τον τρόπο που του φέρεσαι του δίνεις πάτημα να σου δείξει τον χειρότερο του εαυτό.

Η πρώτη μου σκέψη ήτανε φυσικά ότι άντρας έχει γράψει το κείμενο , δεν παίζει. Δηλαδή θέλει να μου πει εμένα ότι το γουρούνι που είχα γνωρίσει ας πούμε τον προηγούμενο μήνα , στην πραγματικότητα είναι ένας πρίγκηπας και απλά σε μένα φέρθηκε σκάρτα επειδή εγώ του έδωσα το δικαίωμα. Άρα δικό μου το λάθος. Άρα για όσες γουρουνιές που έχουμε ανεχθεί ως γυναίκες είναι δικό μας το λάθος. Για όλα φταίνε οι γυναίκες. Πάλι.

Μετά από πολή ώριμη σκέψη (κόντεψα να το κάψω σου λέω) και πριν αποστείλω email στον creator κατέληξα στο ότι το άρθρο δεν ήτανε λάθος..απλά ήτανε ελλειπές. Έχει δίκιο στο σημείο που ύποστήριζει ότι ίσως κάποιοι άντρες να είναι αρκετά καλοί αλλά με το να γατζώνεσαι πάνω του π.χ ίσως αρχίζει να φέρεται διαφορετικά και να σε έχει δεδομένη. Αλλά έχει άδικο στο ότι αυτό ισχύει παντού και πάντοτε. Το να βγεις ένα πρώτο ραντεβού, να σου πει στο τέλος "εεε είναι 9ε , άρα από 4,5 ο καθένας" να μην σταματαέι να μιλάει για τον εαυτό του και να σου πει και ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του δεν καθιστά εσένα υπεύθυνη. Την μόνη ευθύνη που (θα) έχεις είναι εάν ξαναβγεις μαζί του. Γιατί έτσι το βατράχι όχι μόνο δεν θα γίνει ποτέ πρίγκηπας αλλά θα πάρει το message ότι μπορεί να κοάζει και να πιάνει και μύγες.

5 Responses:

Byronas said...

Βασικά δεν φταίτε εσείς, απλά μιλάμε διαφορετικές γλώσσες ώρες-ώρες.

Πολύ σοφός όποιος έγραψε ότι: Men are from Mars, Women are from Venus :P

Φταίτε κι εσείς αλλά ώρες-ώρες είμαστε κι εμείς πολύ γαϊδούρια.

Jason said...

Ενώ οι γυναίκες είναι κομπλέ σε όλα τους, οι άντρες μόνο είναι κατά κανόνα αχάριστα γουρούνια.

aparadektos said...

Ας πάρουμε την περίπτωση που μια σχέση δεν ανήκει στην κατηγορία (... από 4,5€ ο καθένας) και κυλίσει ομαλά. Κάποια στιγμή ο γαλανός ουρανός θα γεμίσει γκρίζα σύννεφα και αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα βρέξει. Υπό πραγματικές συνθήκες, θα έπαιρνες τον σύντροφό σου (ή αυτος εσένα) και θα τον έβαζες κάτω από την ομπρέλα σου να μην βραχεί. Υπό τις συνθήκες μιας σχέσεις θα τον άφηνες να βραχεί για να μάθει. Ξέρεις γιατί? Γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας εγωισμό. Και ο εγωισμός είναι το σαράκι των σχέσεων. Δεν υπάρχουν κακοί άντρες και καλές γυναίκες ή το αντίθετο. Υπάρχουν άνθρωποι με εγωισμό που δεν παραδέχονται τα λάθη τους και δεν ξέρουν τι πάει να πει συγνώμη.

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

maya said...

μου άρεσε η σκέψη σου. όλη !

δεν το ήξερα αυτό σαν άποψη.
αλλά μήπως εννοούσε τις γυναικείες επιρροές που έχει ο κάθε άνδρας ...?

πχ. άμα ένας άνδρας μεγαλώσει με μια μάνα που του τα παρέχει όλα σαν δούλα,
που ο πατέρας της μιλάει άσχημα,
που μαθαίνει να μιλάει της μιλάει κι αυτός έτσι
και κανείς δεν τον βάζει στην θέση του,

φταίει να είναι μαλάκας άνδρας μετά?

άμα κανείς δεν του μάθει πώς φέρονται σε μια γυναίκα
πού να σκεφτεί ότι δεν 'μοιράζεται' ο καφές?!!!


ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ίδια σκατά υπάρχουν και σε γυναίκες .
άμα την μάθουν ότι πρέπει να βρει τον καλό γαμπρό
για να μην είναι τσόλι/γεροντοκόρη
και της γεμίσουν ταμπού και πρέπει,
μπορεί μετά να τολμήσει να θέλει απλά να περάσει καλά ?

άμα την έχουν μικρή πρικήπισσα,
πώς μετά ξαφνικά να καταλάβει ότι στον πελώριο τούτο κόσμο αποδεικνύεις την αξία σου,
δεν σου χαρίζεται ΕΤΣΙ?

και λοιπά και λοιπά.

πολύ φλυαρώωω. φεύγω !
:)