Thursday 8 January 2009

Οι άντρες δεν την παλέυουν. Όχι.




Αργά το απόγευμα περπατάω με την φίλη μου και χαζεύω βιτρίνες. Απορροφημένες απ' όλα τα όμορφα και ακριβά πράγματα που βλέπουμε δεν προσέχουμε τους τύπους με το αυτοκίνητο που μας έχουνε σταμπάρει. Πατάνε κόρνα ,τρομάζει η άλλη και τρώει τη σαβούρα από το δεκάποντο! Αι σιχτιρ λέμε... και συνεχίζουμε.

" Αχ και να μπορούσα να πάρω αυτή τη τσάντα" εύχομαι νοιώθoντας σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα μέρες που είναι και εκείνη τη στιγμή ακούω το τύπο που δεν έχει φύγει και μας ακολουθεί να γκαρίζει από το αυτοκίνητο:

"ΕΕΕΕΕεεεε πάρε την κάρτα μου μωρό μου, πάρε ότι θες χαλάλι σουυυυυυυ!!" και βλέπω ένα χέρι να ανεμίζει απο την θέση του συνοδηγού μια πιστωτική!!!!

Ε δεν μπορώ σκάω στα γέλια. Συνεχίζουμε να περπατάμε σαν τις κοκόνες ( θέλαμε και δεκάποντα τρομάρα μας) και το αυτοκίνητο συνεχίζει να μας ακολουθεί σημειωτόν σταματώντας ουσιαστικά την κυκλοφορία. Κάτι χριστοπαναγίες εκτοξεύονται από τους απο πίσω και τα κορναρίσματα αρχίζουνε και πληθαίνουν αλλά ο τύπος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Ο δρόμος αναγκαστικά στρίβει αλλά εμείς προχωράμε ευθεία. Του κουνάω το χέρι σαρκαστικά μιας που πρέπει να στρίψει και να μας αποχωριστεί επιτέλους.

"Ε! Που πας? Φεύγεις? ΌΧΙ!!!!!" φωνάζει και κάνει το απίστευτο. Αφήνει το αυτοκίνητο με αλάρμ κάτω απο τη στροφή και βγαίνει έξω.

" Θα μου πεις το όνομα σου? " με ρωτάει αφού μας πλησιάσει. Κοιτάζουμε με ανοιχτό το στόμα μια αυτόν και μια την ουρά με τα αυτοκίνητα που έχουνε σταματήσει απο πίσω.

- εεεελαααα.. σε παρακαλώω, πες μου, πες μου αφού το ξέρω ότι θέλεις να μου πεις!
-Οκ . Νάντια.
-Χάρηκα! Βασίλης! Θέλετε να πάμε για κανα καφέ? για ποτό? για φαγητό? πεινάτε δεν πεινάτε ε?
-Βασικά φάγαμε. Πηγαίνουμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε τώρα. Ωραίο κινητό by the way

- Α σ' αρέσει? Πάρτο!! και μου πασάρει το κινητό του.

Οκ ο τύπος είναι τελείος τρελός σκέφτομαι. Του λέω ότι πρέπει να φύγει γιατί θα καταφτάσει γερανός να του πάρει το αμάξι με αυτό που έχει κάνει - άμα δεν αρχίσουν να τον κυνηγούν για ξύλο οι αποπίσω- και αποχωρεί. Είναι τρελός.

P.S : Όχι δεν του έδωσα το κινητό μου, πήρα το δικό του .Κλασσική κίνηση i know
P.S2: Δεν του τηλεφώνησα ποτέ. Όταν το αποφάσισα διαπίστωσα ότι είχα χάσει το κινητό του.