Saturday, 29 March 2008

Κινητός τρόμος s.o.s

Κατεβαίνω αμέριμνη από το λεωφορείο.
bus Θέλω να περάσω απέναντι. Κοιτάζω, οκ το αυτοκίνητο από πίσω ακριβώς έχει σταματήσει και περιμένει υπομονετικά. Βαδίζω ανάμεσα στο κενό του λεωφορείου και του αυτοκινήτου και στέκομαι στην άσπρη διαχωριστική γραμμή για να στρίψω το κεφαλάκι μου να δω αν έρχεται τίποτα και από το αντίθετο ρεύμα να μην γίνω κομματάκια κιόλας.road Ευτυχώς δεν έρχεται σκέφτομαι και πριν προλάβω να κουνηθώ ένα μηχανάκι (!) σταματάει ακριβώς δίπλα μου σε απόσταση αναπνοής. Μένω κάγκελο και μου κόβονται τα πόδια. Πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε η τύπισσα πάνω στο μηχανάκι γυρίζει και αρχίζει να με βρίζει!!!!!!!shout

Βλέπεται της χάλασα την κούρσα της μαντάμ! Ίσως η κυρία δεν ξέρει ότι όταν περνάς ένα δρόμο και κοιτάζεις και από τις δυο πλευρές !και ίσως όταν έχεις κοιτάξει από τη μια και έχεις βεβαιωθεί ότι δεν έρχεται τίποτε δεν περιμένεις να σου ρθει η wannabe μοτοσικλετίστρια από το πουθενά ,που ναι μεν σε βλέπει μπροστά της ,στην ευθεία της είσαι και δεν κόβει!Τι να πω, μάλλον δεν την αφήνουν να βγει στην Εθνική και είπε ας τρέξω στους δρόμους της γειτονιάς !
motorcycle

Και έμεινα με το παράπονο γιατί μέχρι να συνέλθω απο την τρομάρα μου και να της απαντήσω είχε εξαφανιστεί.Σαν πολύ driver δεν το χουμε δει ????Γκρρ.....

Tuesday, 25 March 2008

Η οδύσσεια μιας αλλαγής template

 • Kαι εκεί που τα χα βρει μια χαρά με το ωραιότατο μου template ,που όσοι θυμούνται το είχα διαλέξει μετά από 325956,950 αλλαγές ,να σου και μου χαλάει!

 • Ε ας το αλλάξω είπα και ξεκίνησα εις την αναζήτηση νέου.Τι το ήθελα? Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να το αλλάξω,μου έβγαζε ένα σφάλμα λάθους και ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με την bloggerομάδα υποστήριξης.

 • Εκεί ανακάλυψα ότι ούτε αυτοί ήξεραν τι σημαίνει αυτό το σφάλμα (το είχε και άλλος πριν απο μένα) Έλεος δηλαδή.

 • Μετά απο 3 ώρες στο pc ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΓΩ τι έφταιγε και το διόρθωσα...!!!

 • Ετσι λοιπόν βρήκα ένα νέο template αλλά φτου σου γκαντεμιά είναι μόνο για το wordpress!!!!

 • Άλλες πόσες ώρες ψάξιμο ,τίποτα.

 • Δεν πειράζει λέω ας βάλω τώρα ενα που είναι έτσι και έτσι να τελειώνουμε Άμαν πια. Καταραμένα templates!

Wednesday, 19 March 2008

Άνθρωποι και σκουπίδια(και ποντίκια βεβαίως,βεβαίως)ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.


-Και απο' δω στρίβουμε δεξιά....
-Που δεξιά ρε κοπελιά,δεν βλέπεις δεν χωράω να περάσω!!Έχει σκουπίδια!
-Καλά αφήστε με εδώ.
Λέω στο ταξιτζή που επιχειρεί να με πάει σπίτι μου κάνοντας ελιγμούς δεξιά και αριστερά προκειμένου να αποφύγει τα σκουπιδοεμπόδια.Δρόμος μετ' εμποδίων έχει γίνει κάθε διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά και περπατώντας είναι δύσκολα.Προσέχεις όταν είναι να περάσεις δίπλα από κάθε mini χωματερή που κατά βάθος -πολύ βάθος- ξέρεις ότι από κάτω της κρύβεται ένας σκουπιδοτενεκές.(Αλήθεια λέω δεν είναι μύθος)
Πάνω στην όλη γκρίνια για τα σκουπίδια εγώ το σκέφτηκα από δω,το σκέφτηκα από κει και λέω δεν γίνεται η κυβέρνηση μας κάποιο απώτερο σκοπό έχει βρε αδελφέ,ένα σχέδιο τελοσπάντων που αδιαφορεί για τους απεργούς και κλείνει τα μάτια !Εκτίμησα έτσι τα καλά που προσπαθούν να μας κάνουν.
 1. Γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί.Κάνεις μανούβρες δεξιά-αριστερά προκειμένου όπως είπα να περάσεις τον δρόμο μετ'εμποδίων, προσέχεις να μην πατήσεις τους πεζούς που βγαίνουν συνέχεια στο δρόμο γιατί έχει σκουπιδολοφο ευθεία τους, κοιτάζεις να μην χτυπήσεις το σκυλί που κάτι τρώει από μια σακούλα στην μέση του δρόμου..Μετά απο όλα αυτά πως να μην γίνεσαι super driver?
 2. Σε κάνει να αθλείσαι.Θέλεις να περάσεις απέναντι αλλά το σκουπιδοβουνό σε εμποδίζει.Άρα ή θα επιχειρήσεις άλμα εις ύψος ή θα κάνεις το γύρω του τετραγώνου.Άσε που από την μπόχα τρέχεις κιόλας.Τι άλλο θέλεις πια????!!!
 3. Φροντίζει τα παιδιά μας να έρχονται πιο κοντά με τα ζώα και να μαθαίνουν εντομολογία.Συναντάνε επιτέλους τον μίκι μάους μαζί με όλη την κομπανία ,την σάρλοτ την αραχνούλα, των γιγαντιαίο κώνωπα, την χορτάτη τερέζα.Σε λίγο τα εργαστήρια θα κάνουν έρευνες για το πόσο χοντρά και μεγάλα γίνονται τρωκτικά και έντομα όταν τρώνε πολύ πολύ....
 4. Σε κάνει και σκέφτεσαι την ανακύκλωση.ΣΟΒΑΡΑ.
 5. Κάποιοι συνηθίζουν να ψάχνουν τα σκουπίδια για μικροπράγματα που πουλάνε στα παζάρια μετά.Ε ρε χρυσές δουλειές που θα κάνουνε τώρα...
 6. Δεν έχεις ρεύμα και έχεις πολλά πολλά σκουπίδια που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις...΄Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι? (αυτό θα πει εναλλάκτικές πηγές ενέργειας)
 7. Σε περίπτωση επιδημίας θα βρεθούμε όλοι στα νοσοκομεία και στους γιατρούς.Οι γιατροί θα απεργήσουν γιατί δεν γίνεται να φροντίζουν τον μισό πληθυσμό της χώρα με ψίχουλα και για να μη τους ψοφήσουμε και μετά δεν έχουν ψηφοφόρους θα τους κάνουν μια γενναία αύξηση.Έίδες που όλους τους σκέφτεται η κυβέρνηση?
p.s η φωτό δείχνει ένα μικρό σκουδιλοφάκι το ξέρω,απλά βαριόμουνα να πάω στον πιο πάνω σκουπιδοβουνό :Ρ

Thursday, 13 March 2008

Koρυφαία διαφήμιση...!
Το τι γέλιο έριξα όταν την πρωτοείδα δεν λέγεται...χιχιχι...