Wednesday 12 December 2007

AΦΗΣΤΕ ΤΟ EMO BOY ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ...!!!!!

 

Τα πρώτα νέα ήρθανε από τον Γ.

-Νάντια: Πονάωωωωω…είμαι κομμάτια..

-Γ: Άσε κ γώ…ΠΑΝΤΟΥ...

-Νάντια: Γιατί καλέ εσύ τι έπαθες?

-Γ: Με δείρανε καμιά 20αριά αλλοδαποί γιατί είμαι και καλά emo…K δεν είμαι γαμώ την πουτάνα μου γαμώ...!!!

Βρίζει ο αγανακτισμένος μου φίλος που έφαγε ξύλο τσάμπα επειδή οι αλλοδαποί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πια τους ροκάδες από τους emo. Μα ρε φίλε,με μια κοτσίδα σαν τον Πλιάτσικα το παιδί ,πώς το καλό σας έκανε για emo?????Τέσπα.

Συνεχίζω την ίδια μέρα με τον άλλον φίλο μου (ξέρετε αυτόν που ήθελε να πηδήξει τον κολλητό του..βλ.προηγ ποστ)

-Χ : Άσε με κούρεψαν ..τα νεύρα μου…

-Νάντια: Ε?Ποιός σε κούρεψε ?Ο μπαμπάς σου?Έλα δεν πειράζει εσύ δεν γκρίνιαζες για τον κολλητό σου που κουρεύτηκε?

-Χ: Μην με δουλεύεις ..Δεν ξέρω ποιος!

Και εκεί αρχίζω να πιστεύω πως κάποια-ος πρώην μπήκε το βράδυ στο δωμάτιο του και του ξύρισε την φράντζα για να τον κάνει την ατραξιόν του σχολείου. Αλλά έλα ντε που είναι πιο σοβαρά τα πράγματα..

-Κάποιοι Αλβανοί στο τρένο.. Ήμουν μόνος μου και μου την πέσανε, με κουρέψανε και μου πήρανε λεφτά, κινητό και mp3…

Και μένω εγώ αγαπητοί συν-bloggers.Και καλά να πεις οκ ήτανε κάτι ηλίθιοι που θέλανε να κάνουν μια άσχημη πλάκα στο 16χρονο και να τον κουρέψουνε αλλά να τον ληστέψουνε κιόλας? Ε όχι αυτό πάει πολύ. Πάρα πολύ. Άλλο να κοροϊδεύεις να θάβεις και άντε να παίζεις καμιά μπουνιά στο σχολείο με τους συμμαθητές σου και άλλο να πας να πλακώνεις τα παιδάκια +να τα ληστεύεις κιόλας.Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που σκέφτομαι.Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι ανίκανη να προστατέψει τα παιδιά της, μια κοινωνία που επιτρέπει στον κάθε ένα να τα απειλεί και να τα εξευτελίζει.Δεν ξέρω αν διαλέξανε συγκεκριμένα τον φίλο μου, επειδή λόγω του στυλ υπέθεσαν ότι είναι από τα βόρεια προάστια,άρα θα χει κάτι παραπάνω ή επειδή όπως έχω αναλύσει τα emo boys δεν αντιδρούν και άρα θα έκαναν την δουλειά τους ευκολότερα. Δεν ξέρω. Άμα ήτανε απλά κάποια άλλα 16χρονα που του το έκαναν θα έλεγα ότι απλά θέλανε να να τον μειώσουνε και  τον κλέψανε όχι επειδή τα είχανε ανάγκη αλλά επειδή απλά από κακία.Αλλά μεγαλύτεροι και Αλβανοί...?

Τέρμα η ανάλυση.

Η υπόθεση στα χέρια της αστυνομίας.

Κύριοι αστυνομικοί,

ΔΙΚΟ ΣΑΣ..

8 Responses:

Γκρινιάρης said...

Πάντως εγώ το κούρεμμα υπό τέτοιες συνθήκες, από αγνώστους, με τη μορφή εξεφτελισμού, το βρίσκω μεγαλύτερο ψυχολογικό βιασμό από τη ληστεία.

Τι να πεις...

Φανή said...

χμ.. με τους emo εχω ενα κολληματακι-κολληματαρα δηλαδη, αλλα σ'αυτο το σημειο δεν θα εφτανα ακομη κ αν ηξερα οτι ειναι 'τετοιος' ο αλλος.. ποσο μαλλον σε αυτη τη περιπτωση. Τελος παντων.. αυτα ειναι ακραια πραγματα και δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλοι που τα επεφημουν..

Anonymous said...

Καλά εννοείται πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι όπως γουστάρει.. Πράξεις όπως αυτή του δημόσιου κουρέματος μας πάνε χρόνια πίσω ως κοινωνία άσε που αφήνουν και μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα στο θύμα(με φροϋδικούς όρους, πρόκειται για μια επίθεση στο ναρκισσισμό του θύματος).

ΥΓ: Αυτό το τελευταίο "μεγαλύτεροι και αλβανοί" κρύβει ένα ψεγάδι ρατσισμού, δεν νομίζεις?

Jason said...

Σημεία των καιρών.

If...ιγένεια said...

Το νόμο 4000 περί τεντημποησμου μου θύμισε.. Έλεος..

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ EMO!!!ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΟ METAL ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ!!!!ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..MAAAAAAAAKE THEEEEEM SUUUUUUFFFFFEEEEERR ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ CANNIBAL CORPSE!!!!METALHEADS RULES YOU!!!! \m/

FuSmOKer said...

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του μοναδική προσωπικότητα και ΄μπορεί να είναι και να ντύνεται όπως επιθυμεί.

Αυτό που έγινε μας πάει χρόνια πίσω και είναι φασιστικό.
Θα συμφωνήσω με τον γκρινιάρη, βρίσκω πιο σοβαρό να αλλάξεις με το στανιό την εμφάνιση κάποιου για να του σπάσεις τον τσαμπουκά και να τον μειώσεις παρά να τον ληστέψεις γιατί στην πρώτη περίπτωση παίζει και το "παιχνίδι" του μυαλού ύστερα.

Το αν τα κάνουν αλβανοί ή πορτογάλοι ή έλληνες δεν βρίσκω διαφορά και να πω την αλήθεια πιο πολύ θα ξενέρωνα αν άκουγα πως είναι έλληνες.

Ανώνυμε, ίσως έχει κουνηθεί το μυαλό σου :-)

Anonymous said...

OK. OI PERISSOTEROI EXOUN KULLHMA ME TOUS EMO... DEN MPORV NA KATALABW GIATI...M'ARESEI TI STIL TOUS KAI BRISKO HLI8IO OLO AYTO POY GINETE...GIATI DHLADI,TI TOUS PEIRAZOYN OI EMO...EXOUN STIL.TO COMMENT TOU AGNVSTOU EINAI XALIA...KOLLJMENOI EINAI OLOI OSOI DN TOUS AFINOUN STHN HSYXIA TOYS...DEN KANOYN KATI KAKO...APLOS KSEFEYGON APO OYI EIXAME SYNH8ISEI TOSA XRONIA...KAI TI M'AUTO??????TO KOLLHMA EINAI DIKO TOYS K OSOI DEN TOS PANE NA KOITANE TH ZWH TOUS KAI OXI TWN ALLWN!!!O KA8ENAS KANEI TIS EPILOGES TOY....AFISTE TOUS HSYXOYS...EXALLOU O RATSISMOS DEN ODHGEI SE TIPOTA KALO!!!!