Saturday, 25 August 2007

To βίντεο και οι φωτό από τις διακοπές μου όπως υποσχέθηκα!!

Να τα υπέροχα κοκτέιλ που πίναμε(όχι το χέρι είναι ενός φίλου και στην πραγματικότητα το κοιτάει με υφάκι "τι-είναι-τούτο-που-μου-παράγγειλες-ρε-Νάντια")
Κάπου εδώ γύρναγα στο ξενοδοχείο..οκ είναι κουνημένη και δεν δείχνει την υπέροχη ανατολή αλλά τι θέλετε να σας κάνει μια φωτογραφία???
Η ψιλοερημική παραλία κάτω από το ξενοδοχείο (γιαγιάδες+παιδάκια+τάπερ)που πηγαίναμε όταν βαριόμασταν να πάρουμε τα πόδια μας
Δεν είμαι καλή φωτογράφος το παμε...
Ήτανε πολύ τέλειο ηλιοβασίλεμα αλλά τι να σου κάνει μια φωτογραφία τώρα...σορυ αλλά το βίντεο είναι από το κινητό μου και κουνάω τόσο γιατί έχω πιεί κάτι σφηνάκια τεκίλας πριν (!!!) αν δείτε στο βάθος κάτι βλαμμένα που χορεύουν στην μπάρα ,οh yes είναι οι δικοί μου..

Είμαστε πρωτοσέλιδα σε bbc και cnn OMG!

Ε να και μια φορά που καταφέραμε να γίνουμε πρωτοσέλιδα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου.Μέχρι και το Al Jazeera μας έχει πρώτους πρώτους.Βέβαια η Washington post Post είδα ότι μας ξέχασε.Μήπως να κάψουμε και την Ακρόπολη?

Monday, 20 August 2007

15 πράγματα που έκανα στις διακοπές(στο επόμενο ποστ photo +video)

10 πράγματα που έκανα στις διακοπές

1.Ήπια
2.Μέθυσα
3.Έσπασα ένα παράθυρο πάνω στην ντίρλα μου και το επόμενο που θυμάμαι είναι πως με άρπαξε ένα χέρι και μου είπε "τρέχααα" και αρχίσαμε να τρέχουμε σαν βλαμμένα.
4.Χόρεψα
5.Χόρεψα σε πισίνα
6.Χόρεψα σε μπάρα
7.Έφαγα σουβλάκια,σουβλάκια,σουβλάκια,σουβλάκια.
8.ΔΕΝ κοιμήθηκα πολύ
9.Είδα σχεδόν όλες τις ανατολές
10.Κρύωσα
11.Είμασταν οι τελευταίοι που επιβιβαστήκαμε στο πλοίο και οι τελευταίοι που αποβιβαστήκαμε (ναι, άμα ήσασταν και εσείς στο ίδιο πλοίο και αναρωτιόσασταν γιατί δεν ξεκινάει το καράβι εμείς ήμασταν η αιτία)
12.Κοντέψανε να μας διώξουνε από το ξενοδοχείο
13.Δεν βρήκαμε το πλοίο μας να γυρίσουμε και μείναμε ένα άλλο βράδυ στο νησί μέχρι να μεσολαβήσει το λιμεναρχείο και το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας(τα μεγάλα κονέ)
14.Δέχτηκα το πιο κουλό καμάκι της ζωής μου(και αυτό σε άλλο ποστ)
15.Μαυρισα.Ή μάλλον κάηκα.
Monday, 6 August 2007

LIE TO ME BABY...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε πει ψέματα. Μεγάλα η μικρά. Αθώα ή όχι. Αλλά τι είναι αυτό που καθιστά κάποιον "ψεύτη"? Είναι η ποσότητα δηλαδή πάνω από 10 την εβδομάδα καίγεσαι ή μήπως η ποιότητα δηλ το πόσο χοντρά είναι?

Νομίζω τελικά ότι είναι και τα δυο. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ζουν μέσα στο ψέμα, λένε ψέματα ακόμα και αν δεν χρειάζεται για να δικαιολογηθούν. Μίλαγα χτες με τον Κ. και μου εξήγησε πως μάλωσε με τον καλύτερο του φίλο και δεν ξαναμιλήσανε.

-Με είχε πάρει τηλέφωνο για να βγούμε και του είχα πει ότι θα κάτσω μέσα. Τελευταία στιγμή κανόνισα κάτι με κάτι παιδιά και πήγαμε σε ένα μπαράκι. Ε...έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και με είδε εκεί...

Δεν μπορώ να καταλάβω πολύ απλά γιατί δεν του έστειλε ένα μήνυμα να του πει ότι βγήκε τελικά και άμα θέλει να έρθει. Ή να πάει έστω να του ζητήσει συγγνώμη και να του πει ότι το ξέχασε. Λίγο αργότερα χτυπάει το κινητό του. Είναι ένας άλλος φίλος του που του είχε πει να βγούνε σήμερα αλλά τον ξέχασε τελείως...

-Ναι? Μάκη...βασικά δεν είμαι Αθήνα ,είμαι στο εξοχικό μου στο Καρπενήσι...Ναι, ναι σήμερα το απόγευμα έφυγα εντελώς ξαφνικά με τους γονείς μου…

Και ρέει άφθονο το ψέμα. Ενώ θα μπορούσε να του εξηγήσει και να του ζητήσει να βγούνε αύριο για να επανορθώσει προτίμησε να τον φλομώσει στα ψέματα ακόμα και ας ξέρει ότι μένουνε στην ίδια γειτονιά και μπορεί να τον πετύχει ενώ γυρνάει σπίτι.

Λίγο αργότερα ξαναχτυπάει το κιν του. Αυτή την φορά είναι η κοπέλα του.

-Αγάπη μου? Ναι? Ναι ?Δεν ακούω ..δεν έχω καθόλου σήμα.

Και σντουπ !Κλείνει το κινητό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου.’’ Βασικά δεν έχω όρεξη να της μιλήσω τώρα για αυτό το έκλεισα’’ μου απολογείται…

Δεν παριστάνω καμία αγία υπονοώντας ότι και εγώ δεν ψεύδομαι αλλά το κακό με μένα είναι ότι είμαι ελεεινή ψεύτρα και με καταλαβαίνουν αμέσως. Άρα γιατί να μπω στον κόπο? Το καλό όμως είναι ότι το πιάνω το ψέμα εύκολα και ας μην μιλάω πολλές φορές. Ξέρω ότι την επόμενη φορά που θα πάρω τον Κ. τηλ και θα μου πει ότι είναι πάλι κάπου στο Καρπενήσι κατά πάσα πιθανότητα να είναι ψέματα .Συν το ότι με τόσα ψέματα κάπου θα μπερδεύει την αλήθεια με την φαντασία και θα πιαστεί μια η άλλη.Right?

Thursday, 2 August 2007

ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΙ BLOGGERS!!!!!!!!

Mες στην τρελή χαρά εγώ χτες,βλέπε προηγ ποστ είπα να βγω χτες.Αλλά όχιιιιιιι.ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ,ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΙ BLOGGERS!!!!!!!Γιατί το λέω αυτό?Εμ γιατί με όσα μου γίνανε χτες ούτε κατάρες να μου είχατε ρίξει!

Είπα να πάω σε ένα clubaki λοιπόν να πιώ ένα ποτάκι.Αμ δε!Με το που φτάνω βλέπω ένα τσούρμο έξω απο το κλαμπ,αστυνομίες,κάμερες και να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.Τι είχε γίνει?Είχε έρθει ο δήμαρχος με συνοδεία 5 περιπολικά να κλείσει το μαγαζί γιατί δεν είχε κάτι χαρτιά.Και εννοείται ήρθε στις 1 το βράδυ να το κάνει αυτό.Καθίσαμε μια ώρα περίπου απ έξω να δούμε τι θα γίνει,κλειστό έμεινε το μαγαζί.

Περιμέναμε και την υπόλοιπη παρέα,αλλά ξαφνικά σκάει μήνυμα"Νάντια μου άσε έγινε χαμός τρακάραμε και μας πάνε στο τμήμα"΄Μένω εγώ κάγκελο.Έλεος λέω δεν είναι δυνατόν...τουλάχιστον είναι καλά τα παιδιά.

Και εκεί που καθόμασταν και δεν ξέρω 'γω τι περιμέναμε δεν ξέρω πως ήρθε και μας κόλλησε μια που μας ρώταγε αν μιλάμε αγγλικά.Ελληνίδα αυτή.Τι ήθελε?Να συννονοηθεί με έναν Ολλανδό για κόκα.ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!.Και φυσικά κολλήσανε δίπλα μας για να κάνουμε τους μεταφραστές.Τώρα τι σκατά ήθελε αυτός δεν κατάλαβα.Κάτι κουλά ονόματα άκουγα που μόνο από τον fushmoker θυμάμαι τα είχα ξανακούσει αυτά που μου είχε αφήσει ένα comment και ιδέα δεν είχα τι ήτανε.Πάντως κατάλαβα ότι το Πανοραμίξ δεν είναι από τον Αστερίξ τίποτα.Τελικά κάπως μάλλον τα βρήκανε και φύγανε.Στο καλό.

Μετά από κανά τέταρτο που εμείς καθόμασταν στο ίδιο σημείο γιατί βαριόμασταν να κουνηθούμε έρχεται ένα αυτοκίνητο."Που είναι η συνάντηση των ζογκλέρ?" λένε.ΕΕΕΕ?Έλα Χριστέ και παναγιά λέμε ποιοί ζογκλέρ!Λέτε να ήτανε συνθηματικό και να μην το πιάσαμε?

Wednesday, 1 August 2007

Summer is here...Tell me more,tell me moreeeeeee
Τελείωσααααααααα!Τέλος η εξεταστική,τέλος η σχολή τέλος τα φροντηστήρια τέλος οι υποχρεώσεις!Ξύπνησα σήμερα το πρωί(μεταξύ μας ποιό πρωί στις 2 σηκώθηκα) και είχα ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας...Όχι επειδή πέρασα τέλεια χτες βράδυ ,όχι επειδή έρχονται οι διακοπές σε λίγο αλλά επειδήηηηηηηηηηη!!Ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το ποστ κρατιέμαι για να μην πηδήξω πάνω στο κρεβάτι και αρχίσω να τραγουδάω με την βούρτσα για μικρόφωνο!!!