Thursday 7 June 2007

You are a bitch

Για μένα κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. όπως για παράδειγμα να δώσω τις σημειώσεις μου σε κάποιον συμφοιτητή μου άμα τις ζητήσει.

Τις προάλλες είχα ένα 6ωρο συνεχές μάθημα. Κάπου εκεί στην Πέμπτη ώρα αποφασίζω να την κάνω με ελαφρά γιατί κουτουλάω στο πάγκο. Αρχίζω λοιπόν να ψήνω και μια φίλη μου να την κάνει μαζί μου…

-Έλα ρε Έλλη, πάμε βαρέθηκα.
-Ρε Νάντια άμα πει τίποτα sos…
-Θα μας το πούνε τα κορίτσια αφού θα κάτσουνε .Κορίτσια δεν θα μείνετε? και γυρίζω προς τις άλλες δυο της παρέας.
-Ααα όχι άμα πει τίποτα sos να καθόσασταν ,τι να σας κάνουμε
.

Εδώ μου χτυπάει το καμπανάκι και ξαφνικά ξυπνάω.

-Ε? Είμαστε από το πρωί εδώ πέρα, δεν ήρθαμε τώρα!(σαν εσένα που μου το παίζεις έξυπνη!)
-Ε καλά και εγώ από το πρωί τρέχω για δουλειές αλλά θα κάτσω. ,μου κάνει η μια bitch με την μυτόνγκα της να φτάνει το ταβάνι.
-Εμ τι δηλαδή εμείς είμαστε τα κορόιδα που καθόμαστε? ,συμπληρώνει και η άλλη με υφάκι 1000 καρδιναλίων.

Έχοντας μείνει τελείως άναυδη χαιρετώ και αποχωρώ.

Τώρα τι κακία ήτανε αυτό μπορείς να μου πεις? Ποτέ δεν έχω αρνηθεί σημειώσεις σε κανέναν συμφοιτητή μου ακόμα και εάν δεν είμαστε φίλοι.. Μπορώ να πω μάλιστα ότι πολλοί έχουνε περάσει επειδή τους είπα τα σος ή επειδή τους έδωσα την κόλλα μου με κίνδυνο να μηδενιστώ. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο δηλαδή να γίνω στρίγγλα και να λέω «Οι σημειώσεις μου…my precious…».Έλεος πια.

Και στην τελική δεν τις ζήτησα καν σημειώσεις .Να πεις ότι δεν με ξέρει ,δεν έχουμε πάει για καφέ για ποτό ,και ήρθα στο ξεκάρφωτο και τις είπα «φέρε μου το τετράδιο σου» να το καταλάβω. Αλλά τι της είπα πια? Να που πει αν πει κάτι σημαντικό!

Ε ρε καημένη Νάντια…που νόμιζες ότι θα αντάλλαζες και σημειώσεις για την εξεταστική…κούνια που σε κούναγε!!!

19 Responses:

Anonymous said...

1) οραίο layout
2) υπάρχουν και χειρότερα με σημειώσεις να είσαι σίγουρη, υπάρχει και μια κάποια επιχειματολογία για αυτή τη στάση, είναι βέβαια λίγο μίζερη αλλά τι να κάνουμε...
καλησπέρα

Amon Ra said...

Αχ τι μου θύμισες. Κάποιοι συμπεριφέρονται στις σημειώσεις τους λες και έχουν clopyright. Το εισητήριο για την εξετεστατική δικαίωση.

Και αυτα τα γαμη... τα ΣΟΣ.

Πόσο χαλαρά παίζεται αυτό το παιχνίδι απ'όλους.

Υ.Γ: Περιμένω την ιστορία του Παντείου :-)

Unknown said...

Kalimera...
kapote sthn Agglia 2 meres prin apo tis eksetaseis xtypise h porta tou spitiou. Anoiksa kai htan mprosta mia Tourkala sumfoititria h Aise kai mou zitise tis simeioseis kai ta sos gia thn epomenh mera... Tis pire tis evgale fototypia kai meta apo misi ora mou tis gurise mazi me mia sokolata doro.... Dine esu tis dikes sou kai astes aytes na skuliazoun sto kako tous....

doctor said...

Αυτός ο εγωισμός, αυτή η αποθέωση της κοινωνίας του dog eat dog αύριο θα δώσει στην κοινωνία ανθρώπους-κράτη, λαμόγια και καριερίστες που δεν θα διστάσουν να πατήσουν επί πτωμάτων.

doctor

Anonymous said...

οι σημειώσεις είναι για τα παιδάκια.
οι έξυπνοι μιλάνε με τον καθηγητή , δειχνουν ένα ενδιαφέρον για το μαθημα του , τον ψαρεύουν συζητώντας μαζί του και αυτός τσιμπάει και αρχίζει να μιλάει για τα θέματα που εχει αδυναμία , αυτά που εσύ λες ςος.
για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικές για να περνάς μαθήματα στέι ιν τατσ .

kat. said...

μιζέρια....
δεν πειράζει....
εγώ να σου πω την αλήθεια χαίρομαι οταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές! ξέρω με τι ανθρωπους έχω να κάνω!!!

Anonymous said...

Δες το καλύτερα. Ειναι όπως σε μια θεατρική παράσταση, άμα φύγεις ό άλλος δεν μπορεί να σου περιγράψει ότι είδε ή τον τρόπο που το είδε, γιατι το βλέπει με τα δικά του μάτια. Εφυγες, ίσως έχασες κάτι ίσως όχι. Πληρώνεις την επιλογή σου. Εξ άλλου σε αντιστάθμισμα παίρνεις το μάθημα " αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς , μην περιμένεις άλλον"" ΜΕ ΑΓΑΠΗ

NY ANNA said...

Όταν αγάπη μου γλυκιά φθάνουμε να συζητάμε το αυτονόητο (το να δίνουμε δηλαδή, και δεν εννοώ μόνο τις σημειώσεις) τότε κάτι δεν πάει καλά!
Εσύ συνέχισε έτσι.
Δεν έχει σημασία τι θα γίνει στο μέλλον - αυτό είναι και το ωραίο και το ενδιαφέρον της ζωής: πως δεν ξέρεις τι θα γίνει "μετά".
Όσο για τις τύπισσες; Είναι ήδη γνωστή η πορεία τους: ταγιέρ, ύφος φράου, ανύπαρκτη θυληκότητα (αγαμήτου και απάρτου γωνία δηλαδή-ουπς I did it again!) με wanna be δισεκατομμυριούχου Μπίλι Γκέιτς.
Θες κάτι τέτοιο;;;
Μπαααααααααααααα...
Trust me...
Βέβαια, έτσι θα "χάσεις" τη βίλα στα βόρεια προάστια.
Αλλά είναι κι αυτή ζήτημα επιλογής.

*...Nantia...* said...

@Oth33r thanx!

@amon ra clopyright!!xaxa!

@zoaki δυστυχώς δεν έχω τόσο καλοσύνη και-γενικα- άμα δω ότι σκυλιάζουν μαζί μου,εγώ σκυλιάζω περισσότερο.

@doctor συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

@thelastrealanwnymous είμαι In touch και σίγουρα έχω πατήσει στο μάθημα του πολύ περισσότερο από όσο έχουν πατήσει αυτές.Τώρα για να τον πιάσω ιδιαίτερα όπως κάνουν πολλοί στο διάλλειμα,όχι δεν το κάνω.Το θεωρώ τελείως γλύψιμο!Άμα δεν κατάλαβα κάτι θα σηκώσω το χέρι μου και θα τον ρωτήσω!

kat.είπάμε..."my preciouuuuuuus!"

@ανώνυμε μάλλον δεν διάβασες καλά το ποστ.Είπα να μου πει αν δώσει κανένα sos(πχ την τάδε σελίδα) και όχι να πάρω τις σημειώσεις της "μέσα από τα μάτια της".Αλλά και πάλι άμα είναι έτσι όταν εκείνη μου ζητήσει κάτι -που θα το κάνει ,να'σαι σίγουρος- θα της πω "αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς , μην περιμένεις άλλον".....

*...Nantia...* said...

@ny anna ομολόγα.Είσουν εκεί και τις είδες έτσι δεν είναι? :)

NY ANNA said...

Χα, χα...
Όχι δεν ήμουν, αλλά είναι σα να ήμουν!
Το γεγονός πως είμαι μεγαλύτερη σου (χμμμμμμ, ελαφρώς - χι, χι...) και πως συναντώ τέτοιες κάθε μέρα στη δουλειά, μου αρκεί για να καταλάβω πολύ εύκολα την εικόνα.
Για μια μάλιστα αναρωτιέμαι: το κάνει ποτέ;;;; Όχι μόνη της, εννοώ!!!! (Am I bad or what???)

salvador said...

Τουλάχιστον να ήταν αντρας θα μπορούσες να κοιμηθείς μαζί του
για τις σημειώσεις.
Φοιτητής δεν υπήρξα ποτέ αλλα ολο αυτο με ταξιδεψε χρόνια πριν.
Γυμνάσιο θαρρώ, ώρα διαγωνίσματος
μαθηματικά
έτρεχα να κατσω πισω απο την Ελένη με σκοπο να αντιγράψω
και αυτη βουτούσε πάνω απ΄το χαρτί
το έσφυγκε στιβαρά πάνω στο θρανίο
τουρλωνε το κορμι της άλλαζε θέσεις
τάχα δεν βολευόταν ,
μην δραπετευσει κανας αριθμός/λέξη
πάνω στην κόλλα μου
Απουσιολόγος ήταν και άσχημη.

Anonymous said...

Θέμα βαθμού είναι όλα. Αν το κάνεις μια δυο φορές χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι..δεν τρέχει τίποτα. Απ'την άλλη, τύποι και τύπισσες που πατάνε μόνο εξεταστική και περιμένουν να περάσουν με τον κόπο των άλλων, σόρρυ αλλά θα πάρουν τα @@ μου, όχι τις σημειώσεις μου.

Ιωάν/ν\νης said...

Έχει τύχει να έχω δώσει σημειώσεις και την μέρα της εξεταστικής το μισό αμφιθέατρο να τις έχει βρει με κάποιο μυστήριο τρόπο.

Προσωπικά πιστεύω πως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σου τις δώσει, αν δεν θέλει. Τώρα αν είναι φίλος σου σαφώς και κάνει μαλακία. Εκτός βέβαια στην σπάνια περίπτωση που θέλει να σε κάνει να παρακολουθείς λίγο περισσότερο τη σχολή αν τα έχεις βαρέσει στον κόκκορα (αν και δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα).

Το οτί εμείς κάνουμε κάτι καλό χωρίς αντάλλαγμα δεν εξαφαλίζει ότι θα το κάνουν και οι υπόλοιποι. Και να σου πω και κάτι? Αν το εξασφάλιζε τότε δεν θα ήταν χωρίς αντάλλαγμα.

Ψυχος said...

Καλα ειναι να παίρνεις τα πρωτα μαθηματα πριν βγεις στην αγορα εργασιας.

Εκει ειναι πολλαπλασιες φορες χειροτερα. Το κακο ειναι βεβαια...
οτι σε αναγκαζουν και σενα να γινεις
ετσι.

*...Nantia...* said...

@ny anna χεχε μάλλον τις έχεις καταλάβει καλά!

@salvador καταλαβαίνω...και δεν τις έβαζες μπλάνκο στα μαλλιά να τελειώνουμε...!

@dust in the wind όπως το πάρει κανείς...

@yannis κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ καλός μαθητής και είχες σούπερ σημειώσεις!Να σου πω όμως την αλήθεια καλός άνθρωπος δεν είμαι ,και άμα σκυλιάζω,σκυλιάζω άγρια...


@ψυχός αυτό φοβάμαι ρε γμτ.Γιατί τόση κακία και εχθρότητα?το βλέπω και από τώρα ,δεν χρειάζεται να βγω στην αγορά εργασίας αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το "dog eat dog" όπως είπε και ο doctor...

lovething said...

παντού η ίδια ιστορία με τις σημειώσεις!!!! έλεος! αυτός ο κόσμος υπάρχει παντού και δε θα μείνει έτσι μόνο τα φοιτητικά του χρόνια αλλα και μετά. που να ρώταγες και καμιά απορία δηλαδή!!! θα πέφταν να σε φάνε!!!

FuSmOKer said...

Νάντια εσύ είσαι cool και καλά κάνεις.
Οι άλλες είναι που είναι μαλακισμένες.
Συμφωνώ ακριβώς σε αυτά που γράφει η Ny Anna.

Φανή said...

χμ... κοιτα, δεν θελει και πολυ σκεψη, της σκας 2 σφαλιαρες της ορθιας ηλιθιοτητας και τελειωνει η υποθεση.. (μα ναι, ειμαι το ανθος του πολιτισμου..)