Tuesday 25 November 2008

Cosmote, vodafone και λοιποί σταματήστε MAΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ!!!

Mας έχουνε ζαλίσει. Μας βομβαρδίζουνε με διαφημίσεις σε περιοδικά ,tv, ραδιόφωνο, αφίσες. Δεν μπορείς να κοιτάξεις πουθενά και να μην βρεις μια διαφήμιση τους.

Βγάζει η μια εταιρία μια νέα καμπάνια για να μας δείξει ότι έχει "σήμα και στα πιο απίθανα μέρη". Μπράβο της. Εγώ στο μετρό δεν έχω, στο Θησείο άμα πάτε με παρέα για ρακόμελα κανείς δεν έχει σήμα και ούτε στο ισόγειο της κολλητής μου έχω. Αλλά άμα με καταπιεί αρκούδα σίγουρα θα έχω...!



Συνεχίζει η vodafone με άλλη διαφήμιση που δείχνει ότι εκείνη έχει σήμα που πιάνει παντού ή ότι κάνει έκπτωση στο πάγιο άμα δεν θέλεις την επιδότηση σου. Και δώστου άλλη τόση πλύση εγκεφάλου και διαφημιστικά μηνύματα που προσπαθούν να επηρεάσουν τον (ήδη) κουρασμένο εγκέφαλο σου..!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Σ Τ Ο Π.

Δεν έχουμε λεφτά κύριοι που κάνετε το μάρκετινγ των εταιριών αυτών. Πάει, μας τα φάγατε όλα. Όσο και αν προσπαθείς να μου περάσεις με την διαφήμιση σου το μήνυμα ότι η εταιρία σου είναι οικονομική, εγω κάθε φορά που λαμβάνω τον λογαριασμό κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό. Και δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο που λαμβάνει τον λογαριασμό του κινητού του ,τον ανοίγει με χαρά και λέει "αα αυτά μόνο? α τι καλά!". Αντίθετα, όλοι πληρώνουμε πληρώνουμε και ούτε ξέρουμε τι πληρώνουμε. Σας προκαλώ. Κάντε μια δημοσκόπηση και άμα βρεθεί ένας! ένας σου λέω άνθρωπος που πιστευει είσαστε οικονομικές εταιρίες και κάνετε καλό στην τσέπη του εγω να κάτσω να με φτύσετε...!

4 Responses:

Laplace said...

xaxaxaxa den exeis KATHOLOU adiko..xaxaxa
opws to eipes,oute thiseio...

Barbiedl said...

ase re nantia,ontws einai provlhma auto me to 8hseio,dld eisai pou sai ntirla,8es na milhseis kai me kapoion na r8ei na se mazepsei&den mporeis..kai de milame mono gia mia etaireia..prepei oi A.A na diamarturh8oun kai na kanoun kati gi auto nomizw..

FuSmOKer said...

Νάντια και barbiedl δεν φταίνε οι εταιρίες (φταίνε σε πολλά άλλα όμως!!) για το σήμα καθότι Θησείο και Κυψέλη κλπ έχουν πάει πανηλίθιοι κάτοικοι-κατσίκια-γιδια με προτροπή κάποιου άλλου ηλίθιου και έχουν ρίξει πολλές κεραίες..

Φυσικά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κεφάλι σου να γίνεται τηγανητό, καθότι λιγότερες κεραίες = υψηλότερη ισχύς και στον σταθμό βάσης ΚΑΙ στην συσκευή σου.

Αν τους πετύχω καμιά μέρα μπροστά μου θα με πάνε αυτόφωρο.

FuSmOKer said...

Όσο για το marketing, είναι σταυροειδές.
Οι 3 εταιρίες είναι ένα καρτέλ με ενδιάμεσες συμφωνίες ώστε και οι 3 να έχουν ακριβώς τα ίδια τιμολόγια και μονωπολιακές τακτικές.
Γι' αυτό ότι βγαίνει σε μια εταιρία, την επομένη κιόλας το έχουν και οι άλλες 2 στην ίδια ακριβώς τιμή.

Η κινητή στην Ελλάδα αν δεν το έχεις καταλάβει είναι ΚΑΘΑΡΑ μονοπώλιο..