Tuesday 25 November 2008

Cosmote, vodafone και λοιποί σταματήστε MAΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ!!!

Mας έχουνε ζαλίσει. Μας βομβαρδίζουνε με διαφημίσεις σε περιοδικά ,tv, ραδιόφωνο, αφίσες. Δεν μπορείς να κοιτάξεις πουθενά και να μην βρεις μια διαφήμιση τους.

Βγάζει η μια εταιρία μια νέα καμπάνια για να μας δείξει ότι έχει "σήμα και στα πιο απίθανα μέρη". Μπράβο της. Εγώ στο μετρό δεν έχω, στο Θησείο άμα πάτε με παρέα για ρακόμελα κανείς δεν έχει σήμα και ούτε στο ισόγειο της κολλητής μου έχω. Αλλά άμα με καταπιεί αρκούδα σίγουρα θα έχω...!



Συνεχίζει η vodafone με άλλη διαφήμιση που δείχνει ότι εκείνη έχει σήμα που πιάνει παντού ή ότι κάνει έκπτωση στο πάγιο άμα δεν θέλεις την επιδότηση σου. Και δώστου άλλη τόση πλύση εγκεφάλου και διαφημιστικά μηνύματα που προσπαθούν να επηρεάσουν τον (ήδη) κουρασμένο εγκέφαλο σου..!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Σ Τ Ο Π.

Δεν έχουμε λεφτά κύριοι που κάνετε το μάρκετινγ των εταιριών αυτών. Πάει, μας τα φάγατε όλα. Όσο και αν προσπαθείς να μου περάσεις με την διαφήμιση σου το μήνυμα ότι η εταιρία σου είναι οικονομική, εγω κάθε φορά που λαμβάνω τον λογαριασμό κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό. Και δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο που λαμβάνει τον λογαριασμό του κινητού του ,τον ανοίγει με χαρά και λέει "αα αυτά μόνο? α τι καλά!". Αντίθετα, όλοι πληρώνουμε πληρώνουμε και ούτε ξέρουμε τι πληρώνουμε. Σας προκαλώ. Κάντε μια δημοσκόπηση και άμα βρεθεί ένας! ένας σου λέω άνθρωπος που πιστευει είσαστε οικονομικές εταιρίες και κάνετε καλό στην τσέπη του εγω να κάτσω να με φτύσετε...!

Saturday 22 November 2008

Ποια είναι τα πιο κουλά sms που έχεις λάβει?

Τα πιο κουλά sms που έχω λάβει κατα καιρούς. Είναι όλα real 100%. :P


- ''Kala k egw.. ti tha kaneis smr to vradi meta tis 3?'"

(άπειρα πράγματα...δεν φαντάζεσαι!)

- "Kalimera moro mou ti kaneis. pos eisai? alitheia ti ekpliksi mou exeis? mou agorases kotopoulo na fao? "

(πεινασμενος πρώην)

ti kaneis mikri mou? nai ego eimai o megalos thaumastis sou. simera prospathousa na matho na mageireuo alla xlomo. an imoun ligo pio asximos kai iksera na mageireuo isos me prosexes ligo. krima."

(με τέτοια αυτοπεποιθηση φίλε μου...)

oste den sou kanoume nantiaki. siggnomi. apla simera exases tin teleutaia sou eukairia na kaneis kati mazi mou.kalinixta

(σνιφ.σνιφ. θα κλάψω μετά)

ego tora girisa kai den exo kleidia na mpo spiti mou.. eleosssssss kaneis den einai kai exo meinei ap ekso. xaxaxa. apo a.

(ώρα : 6.00 πμ. Ο μεθυσμένος που βλέπει αστείο το ότι κλειδώθηκε απ' έξω. )

Thursday 20 November 2008

O άντρας μπαγλάμας.

original έκφραση : " Άφού είναι μπαγλαμάς ο τύπος ρεεε!"
Ο άντρας μπαγλαμάς είναι ντροπαλός. Ο άντρας μπαγλαμάς είναι αυτός που ντρέπεται να πλησιάσει κοπέλα και αν ακόμα το κάνει ντρέπεται να προχωρήσει στο κρεβάτι μαζί της. Θα τον κυνηγάει η κοπέλα και αυτός θα ψάχνει ευκαιρίες να το αποφύγει. Δεν είναι ακριβώς ο τύπος του άντρα "σε-βάλω-κάτω-εγώ-να-τα-δεις-όλα" ούτε όμως και του παρθένου. Έχει φίλους, έχει κοινωνική ζωή αλλά με τις γυναίκες παθαίνει κάτι. Ναι στρέιτ είναι, σίγουρα. Μάλλον είναι ο τύπος του τρία-πουλάκια-κάθονταν.

(Ο όρος χρησιμοποιήθηκε απο μια φίλη μου πριν λίγο καιρό και στην αρχή δεν ήξερα τι σήμαινε. Μετά απο λίγο καιρό κατάλαβα και είπα να σας διαφωτίσω γιατί ο googloθεός δεν έχει ιδέα.)