Saturday 29 March 2008

Κινητός τρόμος s.o.s

Κατεβαίνω αμέριμνη από το λεωφορείο.
bus Θέλω να περάσω απέναντι. Κοιτάζω, οκ το αυτοκίνητο από πίσω ακριβώς έχει σταματήσει και περιμένει υπομονετικά. Βαδίζω ανάμεσα στο κενό του λεωφορείου και του αυτοκινήτου και στέκομαι στην άσπρη διαχωριστική γραμμή για να στρίψω το κεφαλάκι μου να δω αν έρχεται τίποτα και από το αντίθετο ρεύμα να μην γίνω κομματάκια κιόλας.road Ευτυχώς δεν έρχεται σκέφτομαι και πριν προλάβω να κουνηθώ ένα μηχανάκι (!) σταματάει ακριβώς δίπλα μου σε απόσταση αναπνοής. Μένω κάγκελο και μου κόβονται τα πόδια. Πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε η τύπισσα πάνω στο μηχανάκι γυρίζει και αρχίζει να με βρίζει!!!!!!!shout

Βλέπεται της χάλασα την κούρσα της μαντάμ! Ίσως η κυρία δεν ξέρει ότι όταν περνάς ένα δρόμο και κοιτάζεις και από τις δυο πλευρές !και ίσως όταν έχεις κοιτάξει από τη μια και έχεις βεβαιωθεί ότι δεν έρχεται τίποτε δεν περιμένεις να σου ρθει η wannabe μοτοσικλετίστρια από το πουθενά ,που ναι μεν σε βλέπει μπροστά της ,στην ευθεία της είσαι και δεν κόβει!Τι να πω, μάλλον δεν την αφήνουν να βγει στην Εθνική και είπε ας τρέξω στους δρόμους της γειτονιάς !
motorcycle

Και έμεινα με το παράπονο γιατί μέχρι να συνέλθω απο την τρομάρα μου και να της απαντήσω είχε εξαφανιστεί.Σαν πολύ driver δεν το χουμε δει ????Γκρρ.....

6 Responses:

Γκρινιάρης said...

Ερώτηση κλειδί: Περνούσες από διάβαση πεζών; Αν ναι ήταν απαράδεκτη, αν όχι δε μπορείς να της πεις τίποτα και θα μπορούσες να βρεις και μπελά από πάνω!

Σημασία βέβαια έχει πως ήσουν τυχερή και δεν έγινε τίποτα!!!

Να προσέχεις, μια σε έχουμε!

Καλό απόγευμα... και μην ξεχάσεις να κλείσεις τα φώτα! :P

*...Nantia...* said...

@griniari ο δρόμος είναι της γειτονιάς και ως γνωστόν δεν υπάρχει καμία διάβαση σε αυτούς!
Αλλά και πάλι η κοινή λογική όταν βλέπεις έναν άνθρωπο ίσια μπροστά σου είναι να πατάς γκάζι αντί για φρένο?ή εκτός άν τα μηχανάκια κινούνται πάνω στις διαχωριστικές οπότε soz παω πάσο :Ρ οκ θα τα σβήσω!

Γκρινιάρης said...

Εδώ πάντως αν δεν περνάς από διάβαση θα συνεχίσουν ακάθεκτοι να έρχονται προς τα πάνω σου!!!

Τώρα, αν δρόμος που περνάει λεωφορείο, που έχει στάση λεωφορείου, δεν έχει διάβαση κοντά, είναι ανεπίτρεπτο και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα.

Καλά, δεν το συζητώ για τα μηχανάκια που θεωρούν οτι οι λωρίδες δεν είναι γι' αυτά.......

Anonymous said...

Στην Αγγλία, πας να περάσεις το δρόμο και όλοι στέκονται σούζα!!!
Εδώ, πας να περάσεις, και ο άλλος τρέχει για να προλάβει να... περάσει πρώτος!!!
Τραγελαφικές καταστάσεις.. Και απολύτως ελληνικές!!!

Γκρινιάρης said...

Stokegeo, μόνο στη διάβαση όμως, άκου που σου λέω... Εκτός διάβασης σπάνια θα σταματήσουν ακόμα κι αν σε δουν οτι βρίσκεσαι στη διαχωριστική γραμμή. Τόσο τυπικοί με τους κανόνες...!!!

Κατουρημένη ποδιά said...

πιες ένα σκριού ντράιβερ να χαλαρώσεις. Και για τη μηχανόβια, σκριού χερ..