Wednesday 19 March 2008

Άνθρωποι και σκουπίδια(και ποντίκια βεβαίως,βεβαίως)ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.


-Και απο' δω στρίβουμε δεξιά....
-Που δεξιά ρε κοπελιά,δεν βλέπεις δεν χωράω να περάσω!!Έχει σκουπίδια!
-Καλά αφήστε με εδώ.
Λέω στο ταξιτζή που επιχειρεί να με πάει σπίτι μου κάνοντας ελιγμούς δεξιά και αριστερά προκειμένου να αποφύγει τα σκουπιδοεμπόδια.Δρόμος μετ' εμποδίων έχει γίνει κάθε διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά και περπατώντας είναι δύσκολα.Προσέχεις όταν είναι να περάσεις δίπλα από κάθε mini χωματερή που κατά βάθος -πολύ βάθος- ξέρεις ότι από κάτω της κρύβεται ένας σκουπιδοτενεκές.(Αλήθεια λέω δεν είναι μύθος)
Πάνω στην όλη γκρίνια για τα σκουπίδια εγώ το σκέφτηκα από δω,το σκέφτηκα από κει και λέω δεν γίνεται η κυβέρνηση μας κάποιο απώτερο σκοπό έχει βρε αδελφέ,ένα σχέδιο τελοσπάντων που αδιαφορεί για τους απεργούς και κλείνει τα μάτια !Εκτίμησα έτσι τα καλά που προσπαθούν να μας κάνουν.
  1. Γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί.Κάνεις μανούβρες δεξιά-αριστερά προκειμένου όπως είπα να περάσεις τον δρόμο μετ'εμποδίων, προσέχεις να μην πατήσεις τους πεζούς που βγαίνουν συνέχεια στο δρόμο γιατί έχει σκουπιδολοφο ευθεία τους, κοιτάζεις να μην χτυπήσεις το σκυλί που κάτι τρώει από μια σακούλα στην μέση του δρόμου..Μετά απο όλα αυτά πως να μην γίνεσαι super driver?
  2. Σε κάνει να αθλείσαι.Θέλεις να περάσεις απέναντι αλλά το σκουπιδοβουνό σε εμποδίζει.Άρα ή θα επιχειρήσεις άλμα εις ύψος ή θα κάνεις το γύρω του τετραγώνου.Άσε που από την μπόχα τρέχεις κιόλας.Τι άλλο θέλεις πια????!!!
  3. Φροντίζει τα παιδιά μας να έρχονται πιο κοντά με τα ζώα και να μαθαίνουν εντομολογία.Συναντάνε επιτέλους τον μίκι μάους μαζί με όλη την κομπανία ,την σάρλοτ την αραχνούλα, των γιγαντιαίο κώνωπα, την χορτάτη τερέζα.Σε λίγο τα εργαστήρια θα κάνουν έρευνες για το πόσο χοντρά και μεγάλα γίνονται τρωκτικά και έντομα όταν τρώνε πολύ πολύ....
  4. Σε κάνει και σκέφτεσαι την ανακύκλωση.ΣΟΒΑΡΑ.
  5. Κάποιοι συνηθίζουν να ψάχνουν τα σκουπίδια για μικροπράγματα που πουλάνε στα παζάρια μετά.Ε ρε χρυσές δουλειές που θα κάνουνε τώρα...
  6. Δεν έχεις ρεύμα και έχεις πολλά πολλά σκουπίδια που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις...΄Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι? (αυτό θα πει εναλλάκτικές πηγές ενέργειας)
  7. Σε περίπτωση επιδημίας θα βρεθούμε όλοι στα νοσοκομεία και στους γιατρούς.Οι γιατροί θα απεργήσουν γιατί δεν γίνεται να φροντίζουν τον μισό πληθυσμό της χώρα με ψίχουλα και για να μη τους ψοφήσουμε και μετά δεν έχουν ψηφοφόρους θα τους κάνουν μια γενναία αύξηση.Έίδες που όλους τους σκέφτεται η κυβέρνηση?
p.s η φωτό δείχνει ένα μικρό σκουδιλοφάκι το ξέρω,απλά βαριόμουνα να πάω στον πιο πάνω σκουπιδοβουνό :Ρ

10 Responses:

plants VS anunaki said...

Διατηρείτε την Αθήνα Καθαρή!
Πετάξτε τα σκουπίδια σας στον Πειραιά

Anonymous said...

Από τα πιο γαμάτα post σου!!! Σοβαρολογώ! Έχω λιώσει στο γέλιο :D

If...ιγένεια said...

Έχει και την καλή του πλευρά το σκουπίδι..

Griz said...

ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, ότι είδες αισιόδοξα το ότι έχουμε πνιγεί στα σκουπίδια, μια εναλλακτική άποψη λοιπόν...!
Πολύυυυ ωραίο ποστ!!
Καλημέρα σου!

greek tv said...

Η καλύτερη προπόνηση για τις καλοκαιρινές καταδύσεις! Από τα 30sec που ήμουν, το έχω φτάσει γύρω στα 50sec...

Καλώς σε βρήκα...

mad2luv said...

χαχα...γαματο...ειδες?να βλεπεις παντα τα θετικα...χαχα...καλησπερα!!

Barbiedl said...

ouaou!!ma kala,pws kai de ta skefthkame ola auta nwritera?pragmatika polu kalo kai eidika x8es pou evrexe ki olas kai ta skoupidia eginan 1 me to dromo milame gia polu glistrida(eidika gia kapoies xazes san emena pou evalan mpalarines)...kai sthn kallipolh parelavnoun epishma pleon o miku kai h minh!!ante na tous doume kai pros ta katw osonoupw..lol

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον ivan ton vromero!!!

Τα σκουπίδια εξάλλου έχουν και την θετική πλευρά τους: Παρουσιάζουν την εικόνα της κοινωνίας μας όπως ακριβώς είναι, για τα μπάζα δηλαδή!!

plants VS anunaki said...

Ποια καλύτερη τιμωρία για έναν υπερκαταναλωτικό άνθρωπο από το να πνιγεί στα σκουπίδια του?

Anonymous said...

Nα-στε-καλα.και-σι-κι-ι-νατασα,ειναι-ο-λογος-σας-μελασα..
τα-χασα!!