Thursday 8 November 2007

5 λόγοι για να μην συμμαζέψεις Π Ο Τ Ε !!!

  • Η ακαταστασία δίνει ένα προσωπικό στυλ, είναι μια μορφή αφηρημένης εσωτερικής διακόσμησης που δεν μπορεί να πετύχει κανείς άλλος .Με άλλα λόγια κάνεις τον χώρο σου μοναδικό
  • Δεν χρειάζεται να συγκρατεί ο εγκέφαλος σου άχρηστες πληροφορίες όπως πχ που είναι το καφέ μπλουζάκι. Ξέρεις απλά ότι είναι…κάπου!
  • Άμα είσαι lucky θα αποκτήσεις και αραχνούλες .Και οι αράχνες είναι οι καλύτερες φίλες του ακατάστατου ως γνωστόν γιατί πιάνουν τα μυρμήγκια και τα κουνούπια. Τι? τσάμπα εντομοπαγίδες είναι!
  • Όση ώρα κάνεις για να συγυρίσεις κάνεις για να δεις μια ωραία ταινία(στο ακατάστατο μεν, ωραίο δε) κρεβατάκι σου. Ταινία …σφουγγαρίστρα ..ταινία …σφουγγαρίστρα ..ΤΑΙΝΙΑ!
  • Μπορεί να πάθεις χίλια δυο –λουμπάγκο ,γλιστρήσεις στο παρκέ, ερεθιστούν τα χέρια σου από την χλωρίνη- και κανείς ποτέ να μην σε αποζημίωσει. Όχι δεν θεωρούνται εργατικά ατυχήματα αυτά. ..

    Αφιερωμένο στη μαμά μου που σήμερα έβαλε τις τσιρίδες όταν ανακάλυψε ένα ιστό (με 5 ψόφια μυρμήγκια πάνω) σ ένα περιοδικό μου...

    >

10 Responses:

Γκρινιάρης said...

Βολικό, δε μπορώ να πω! :)

Θυμήσου πως με λένε… said...

Μην ξεχνάμε ότι το χάος έχει θεωρία και ότι η φύση από μόνη της έχει φροντίσει για αυτό... "το σύμπαν τείνει προς την αταξία" και οι επεμβάσεις μας στη φύση έχουν αρνητικά αποτελέσματα!

kat. said...

αχ.. ωραίο!
θέλεις να το πεις και στην μαμά μου; ή μάλλον, άστο! θα το εκτυπώσω και θα της το κολλήσω στο ψυγείο δίπλα στην λίστα με την σωστή διατροφή που ποτέ δεν τηρεί!!

το χειρότερο ξέρεις πιο είναι;
να σου το συμαζεύουν άλλοι το δωμάτιο! το πόσες φορές έχω τσακωθεί με την αδελφή μου για αυτήν της τη συνήθεια, δεν λέγεται..

Sourotiri said...

Κι εγω καπως ετσι ειμαι... μονο που με πιανει σε συχνοτητα διμηνου ας πουμε να συμμαζεψω το δωματιο μου, γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν το αντεχω ουτε εγω!

plants VS anunaki said...

Order is for idiots. Geniuses can handle chaos as well.

Lina said...

δεν υπήρχε πε΄ριπτωση να μη διαβασς ποστ με τέτοιο τίτλο!

endtropi said...

Από την αταξία αναδύεται η τάξη.Κ ας μην μπορείτε να την αντιληφθείτε.

Έξω το συνεργείο του δήμου από το δωμάτιό μου!

Anonymous said...

το θέμα είναι ότι όχι μονο στο μαζεύουν χωρίς να θες αλλα σου εξαφανίζουν και τα πράγματα που εσύ μέσα στο χαμό ήξερες που βρίσκονταν......

Σπύρος said...

χαχαχαχα....τρομερό!)...έπρεπε δηλαδή η μαμά σου να κάνει τον ταρζαν για να μπει στο δωμάτιο...:):)...τελικά το εν λόγω περιοδικό ποιος το μάζεψε στο τέλος? χμ...! Πολλά φιλιά καλή κυριακή :)

If...ιγένεια said...

Α! Δεν μπορώ! Μ'αρέσει να είναι όλα συμμαζεμένα και καθαρά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να τα καθαρίσω μόνη μου..