Wednesday 30 May 2007

Αmalia

Δεν θέλω να γράψω πολλά μιας και όλοι ξέρετε για αυτήν και σίγουρα έχετε μπει στο μπλογκ της.Είχα 3-4 μέρες να μπω στο ίντερνετ και τώρα που μπήκα το μάτι μου έπεσε στο θάνατο της Αμαλίας.Δεν είναι δυνατόν ρε γαμώτο.Πίστευα ότι η Αμαλία θα γίνει καλά σε λίγο καιρό και θα συνεχίσει να μας γράφει και να μας κράζει το σάπιο σύστημα υγείας που έχουμε.Αυτό που την άφησε να πονάει και να πεθάνει.Είμουνα σίγουρη ότι είναι αρκετά δυνατή και ότι θα τα κατάφερνε.Μάλλον δεν είχα εκτιμήσει την σοβαρότητα της κατάστασης της...παρότι δεν την είχα γνωρίσει ποτέ νοιώθω σαν να την ήξερα,στεναχωριέμαι για το χαμό της λες και την γνώριζα χρόνια.Πείτε με χαζή αλλά άμα πάθαινε κάτι οποιοσδήποτε από εσάς που διαβάζω θα στεναχωριόμουν απίστευτα ακόμα και αν δεν έχω ακούσει ποτέ την φωνή σας ,ή δεν έχουμε ανταλάξει ουτε δυο λόγια προσωπικά.Αλλά αυτό είναι τα μπλογκ θα μου πεις.Ηλεκτρονικά ημερολόγια,που ανοίγεσαι και θες δεν θες μπαίνουνε και άλλοι και έρχονται κοντά σου.Δένεσαι και ας μην το παραδέχεσαι.Γίνονται μέρος και αυτοι της καθημερινότητας σου.Τέσπα.Θέλω να καταλήξω ότι ο μόνος λόγος που η Αμαλία έγινε γνωστή είναι το μπλογκ της και το κακό είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλες Αμαλίες εκεί έξω που δεν έχουνε μιλήσει ,δεν έχουνε καταγγείλει κανέναν.Εκείνη το έκανε.Ο δρόμος έχει ανοίξει.Σειρά και των υπόλοιπων να μιλήσουν μπας και αλλάξει κάτι.Μπας και γίνει κάτι και δεν έχουμε άλλες άδικοχαμένες νέες κοπέλες.Με αγωνία όμως περιμένω και την εκδίκαση των αρμοδίων για το χαμό της.Να δω άμα αυτήν την φορά θα τιμωρηθεί κανένας...

5 Responses:

Σπύρος said...

Είναι απίστευτο αυτό που συμβένει ιδιαίτερα στην Ελλάδα που για μένα σε τέτοια θέματα είναι κυριολεκτικά ''Ζιμπάμπουε''. Έχουν χάθει ανθρώπινες ψυχές επηδει κάποιοι καρεκλάτοι βαριούνται να κάνουν την δουλειά τους και το κράτος αδιαφορει. Εδω για ένα απλό χαρτί θες 20 σφραγίδες απο 50 τεμπέληδες του Δημοσίου που βολεύονται απο αυτη την κατάσταση, χωρις να γνωρίζουν οτι μια υπογραφη μπορει ακόμα να σκοτώσει έναν ανθρωπο (η καθυστέρηση αυτής).
Το τραγικό ειναι ότι στην Ελλάδα πρέπει να συμβεί κάτι κακό για να φτιάξουν τα πράγματα ελεος ποια ελεος!!Καλο ταξίδι στην Αμαλίτσα..!Οι υπεύθυνοι θα βρουν την τιμωρία που τους αρμόζει είμαι πεποισμένος για αυτο.!ωραιο το κείμενο σου!Καλημέρα!

the dagger said...

Καλησπέρα, Νάντια. Ξέρω, θ' ακουστεί πολύ κυνικό αυτό που θα πω, αλλά πολύ δύσκολα τη γλυτώνεις απ' τη συγκεκριμένη αρρώστια... Το έζησα δίπλα σε κάποιον δικό μου, ο οποίος δεν άντεξε και "έφυγε" σαν την Αμαλία, πριν από τρεις μήνες. Όσο για την Αμαλία, λυπήθηκα πολύ κι εγώ, χωρίς να έχω καν προλάβει να δω το blog της. Και φαντάσου, πριν διαβάσω το post σου, δεν πίστευα ότι έφυγε. Πάντως, η Αμαλία θα έχει για παρέα, εκεί που είναι, μια φανταστική γυναίκα, μακάρι να ταιριάξουν...

Dodos said...

Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία".
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

Σας ευχαριστούμε.

leila said...

συμφωνω με lockheart.. ειναι τραγικό.. σημερα τουλάχιστον ολοι οι μπλογγερς ειτε ενεβασαν ποστο ειτε οχι, σκεφτονται το θέμα που εθιξε η Αμαλία και πρέπει να αντιμετωπιστεί.. για να δουμε τι θα γίνει στη συνέχεια..

tzonakos said...

Αυτός ειναι ενας απο τους φόβους μου !
Οτι υπάρχουν τόσες Αμαλίες εκει έξω και οτι ίσως μια ΄μέρα εχειτην ατυχία να μπλέξει και κάποιος άλλος ακόμα, κι άλλος, κι άλλος...
Για να μην ξαναγίνει αυτό, για να μην χάνονται άδικα ψυχές και μάλιστα με μαρτύριο, πρέπει να επαγρυπνούμε !