Wednesday 25 April 2007

H ΚΛΩΣΣΑ

Μου την σπάει και μόνο που την βλέπω.Μου την σπάει αυτό το είδος γυναίκας,μια 19άρα με μυαλά και νοοτροπία 60χρόνης γιαγιάς-κλώσσας.Τα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν πάντα τα ίδια:

κοντόχοντρη με μεγάλο πισινό,αδιάφορη φάτσα,αδιάφορα μαλλιά πάντα πιασμένα κότσο,ρούχα απλά και προπέρσινης μόδας.Δεν πολυμιλάει δεν πολυλαλάει.Ξέρει να μαγειρεύει,να πλένει,να σφουγγαρίζει,μέχρι και να πλέκει.Είναι το κορίτσι που ποτέ δεν τόλμησε να αντιμιλήσει στο σπίτι και ούτε θα αντιμιλήσει και στο άντρα της.Θα περάσει κατευθείαν από την προστασία του πατέρα σε αυτή του συζύγου και θα λέει και ευχαριστώ.Θα μεγαλώσει τα παιδιά της σαν καλή νοικοκυρά και τα μεσημέρια θα βλέπει σαπουνόπερες όπως και τώρα,κουτσομπολέυοντας ταυχρόνα με τις γειτόνισσες.

Αυτή είναι μια "κλώσσα".Αλλά πάντα υπήρχε,πάντα θα υπάρχει.Αλλά στο 2007 το είδος έχει εξελιχθεί.Τώρα οι άντρες θέλουνε ναι μεν μια κλώσσα αλλά να χει και μυαλό και να'ναι και λίγο όμορφη.Για αυτό η κλώσσα πάει πανεπιστήμιο.Να σπουδάσει κάτι που δεν θα το εξασκήσει απλά για το χει να το υπερηφανεύεται.Και προσπαθεί να ντυθεί και να στολιστεί.Αλλά όχι.Περισσότερο με παλιάτσο μοιάζει έτσι.

Βλέπει τα αγόρια και ακολουθάει πιστά από πίσω.Έτσι ενσωματώνεται στην παρέα.Δεν μιλάει,απλά κάθεται και παρακολουθεί.Είναι ΆΑΑ(άχρωμη-άοσμη-άγευστη).Δεν ξέρω πάντα πως μαθαίνει το που θα πάει η παρέα και εμφανίζεται!Πας διπλά να κάτσεις αλλά τσουπ!Έχει βολέψει η κλώσσα τον πισινό της ήδη αφού ποτέ δεν αργεί.Και μένεις στο όρθιο.ΚΛΩΣΣΑ!

14 Responses:

Γκρινιάρης said...

... και συνήθως είναι η πρώτη που βρίσκει αγόρι από την παρέα.

Έτσι είναι αυτά!

Dodos said...

πω πω! παντού τα ίδια! αμ εδώ να δεις κλώσσες με μεγάλους κώλους! απαπα μακρυά! μείνε μακρυά! αυτές συνήθως είναι και μίζερες. απαπα. ουστ.
:)

Jason said...

Εγώ στα Α θα έβαζα άλλο ένα, αλλά δεν είναι ευγενικό τώρα... σε τόσο σοβαρό μπλογκ...
Ας πούμε απλώς πως τις τρώει η α... εμμμ η α... εμμμ η α...πουσία σεξουαλικής ικανοποίησης. Το βρήκα.

Agapi Manarioti said...

Πραγματικά η κλώσσα είναι παντού και μ' αυτό το τόσο αθώο ύφος "είμαι γεννημένη θύμα" δε μπορείς να της πεις και τίποτα, τύπου "Ξύπνα κοπελιάαααααα!!"
Από την άλλη όμως, αυτή δηλαδή τα 'χει καλά με τον εαυτό της? Όλη αυτή η υποταγή, στα όρια της κακομοιριάς, έστω κι αν τελικά βολεύεται, είναι κάτι για να είσαι περήφανη?
Μήπως ζει μισή ζωή γιατί δε τολμάει να διεκδικήσει την υπόλοιπη..?

Anonymous said...

ωραία, και?... Κλώσσα-κλώσσα και ενώ κανείς δεν ασχολείται μαζί της, εσύ ασχολείσαι! Κατέβα λίγο και εσύ...!

Griz said...

μμ.. σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν έχω καμιά κοπέλα γνωστή μου να αντιστοιχήσω..! δε μπορεί, κάτι δεν κατάλαβα σωστά .. :P

tzonakos said...

Με προξένεψαν με μια ΑΑΑΑ κάποτε...
( Αχρωμη-Αοσμη-Αγευστη-Αμεταχείριστη ) αλλα πήρα δρόμοοοο δηλαδή, να, ε δεν ειμ' εγω για τέτοια λέμε.
Εγω θέλω πράμα ΒΒΒΒ
( Βυζαρού-Βολική-Βιονική-Βξανθιά )
Δεν τις χώνεψα ποτέ αυτές, ούτε κατάλαβα τι ζητούν απ τη ζωή τους.

*...Nantia...* said...

@γκρινιάρη δεν νομίζω ότι βρίσκουν πια,τα περισσότερα αγόρια έχουν ξυπνήσει..

@dodos είναι παντου!!!

@jason χαχα ναι είναι σοβαρό το μπλογκ και δεν επιτρέπει τέτοια αλλά μεταξύ μας-συμφωνώ-

@satine δεν νομίζω ότι και να της πεις θα καταλάβει τίποτα.Απλά καποιες είναι κλώσσες.Πάει και τελείωσε.

@Ανώνυμε εδώ στα μπλογκ λέμε ότι θέλουμε και μας προβληματίζει για να περάσουμε την ώρα μας.Εμένα αυτό μου 'ρθε να γράψω χτες ,αυτό έγραψα και άνοιξα έναν διάλογο.Σήμερα που καμιά κλώσσα δεν μου πήρε την θέση δεν με απασχολεί.Α.Και όχι δεν κατεβαίνω από τον θρόνο μου παρακαλώ,έχει ωραία θέα.

@griz σκέψου λίγο περισσότερο...για σκέψου και λίγο από κανά χωριό
μήπως?

@tzonakos επιβεβαιώνεις αυτό που είπα ότι οι άντρες δεν θέλουν τέτοιες πια!χεχε

Barbiedl said...

Κλώσσα όπως η πρώην απέναντί σού? ή η Μ η οποία τυχαίνει να δουλεύει κ όλας και να'ναι λίγο παραπάνω τσαμπουκάς από τις άλλες κλώσσες?Αν εννοείς κατι τέτοιο μαλλον επιασα το νόημα...

Griz said...

μμμ.. όχι δεν έχω επαφές με χωριά! πες το έτσι και έσπασα το κεφάλι μου :p

*...Nantia...* said...

@barbiedl όχι για να είσαι κλώσσα πρέπει να είσαι κατίνα και να έχεις χοντρό πισινό.Μέχρι τώρα και γω δεν είχα γνωρίσει να φανταστείς.

Heliotypon said...

Σύντροφοι/ισσες τα σωματικά μειονεκτήματα (π.χ. χοντρός κώλος, μικρό ύψος, κ.α.) δεν θα πρέπει να τα καταλογίζουμε εις βάρος των μειονεκτικών ανθρώπων, γιατί δεν ήταν επιλογές τους. Ακόμη και αν το πάχος οποιουδήποτε σωματικού τόπου οφείλεται στην έλλειψη άσκησης ή δίαιτας, κι αυτό ακόμη είναι μειονέκτημα. Όσο για τα υπόλοιπα, υπάρχουν και άντρες που θέλουν ακριβώς αυτό το είδος γυναίκας, ίσως από δική τους αντίστοιχη μειονεξία, αφού μιά κανονική γυναίκα μπορεί να μην τους κοίτταζε ποτέ. Βλέπετε, απ' όλα έχει ο μπαξές κι ο καθένας κάνει την επιλογή του. Μήπως δεν θα έπρεπε να στιγματίζουμε αβασάνιστα τους μειονεκτικούς συνανθρώπους;

FuSmOKer said...

Συμφωνώ ρε Heliotype.
Σε ότι αφορά τα σωματικά χαρακτηριστικά τουλάχιστον.
Το ότι ίσως είμαστε τυχεροί σε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαστε και από πάνω.

Anonymous said...

[...]ίσως από δική τους αντίστοιχη μειονεξία, αφού μιά κανονική γυναίκα μπορεί να μην τους κοίτταζε ποτέ. [...]

κανονική; δηλαδή οι άλλες που δεν θέλεις να τις διαφοροποιούμε "σύντροφε" τι είναι; ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

Ένας σοβαρός άντρας, θα προτιμήσει την ΑΑΑ. Διότι δεν γουστάρει να γίνει ο ευνούχος της κάθε "απελευθερωμένης" δηλαδή πολυγαμότατης δεσποινίδος.

Όλες μόνες σας θα μείνετε στο τέλος και θα ξεφτυλίζετε το θείο δώρο της ομορφιάς, της θυληκότητας και της θεάς που έχετε μέσα σας, σε κάποιο τρισαθλιο μπαρ ψάχνοντας απεγνωσμένα τους λόγους που σας οδήγησαν στα 45 σας στη μοναξιά.

Γεμάτες ρυτίδες και σπασμένες απο τις κρεπάλες.

Αλλά θα είναι αργά.

Στο διπλανό σπίτι, ίσως η ΑΑΑ θα έχει αγκαλιά τα παιδάκια της και εναν άνθρωπο που θα την αγαπάει πραγματικά.

Αντε γεια!