Friday 2 March 2007

THE MEANIEST THING

Ποιό είναι το πιο κακό ,ύπουλο ,πισώπλατο μαχαίρωμα που έχετε κάνει? Τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουνα ότι όταν θέλω γίνομαι πολύ κακιά. Μα πάρα πολύ κακιά. A real bitch.

Περιστατικό 1

Ήτανε μια περίοδο που μου άρεσε ο Αλέξανδρος. O Αλέξανδρος με κυνηγούσε για κάποιο διάστημα και όταν τελικά εγώ "ψήθηκα" έγινε καπνός! Βρε τον άτιμο, βρε το σκουλήκι ..Κακά τα ψέματα έκανα καιρό να το χωνέψω.. Δυστυχώς όμως για εκείνον έκανε ένα μοιραίο λάθος. Εμπιστεύτηκε τον κωδικό του e-mail του σε μια κοινή φίλη μας γιατί εκείνος δεν είχε σπίτι του internet και περίμενε αγωνιωδώς ένα e-mail από έναν καθηγητή. Έτσι λοιπόν που καθόμουν μια ωραία πρωία σπίτι της φίλης μας, σηκώνεται εκείνη να πάει να κοιτάξει το e-mail του Αλέξανδρου όπως την είχε εξουσιοδοτήσει. Αλλά έλα ντε που ήμουν εγώ εκείνη την στιγμή ακριβώς από πάνω και τσέκαρα τον κωδικό! Και όχι αγαπητοί bloggers το να κοιτάξω στη συνέχεια απλά τα μηνύματα του θα ήταν μια απλή κατινιά. Εγώ σας προμήνησα ότι είμαι κακιά. Έμπαινα τακτικά, και αφού διάβαζα τα mail του, του διέγραφα ότι δεν μ' άρεσε: mail από άλλες κοπέλες, από την παρέα του κτλ κτλ. Έβγαλα το άχτι μου πραγματικά! Εκείνος μετά από μια περίοδο που όλοι του λέγανε προφανώς "μα καλά ρε συ δεν πήρες το mail που σου στείλαμε" μάλλον κατάλαβε ότι κάποιος έχει κλέψει τον κωδικό του και άλλαξε το e-mail του.. κρίμα...


Περιστατικό 2

Της φίλης μου της Μίνας της άρεσε ο Νίκος. Τον είχε γνωρίσει το απόγευμα όταν είχαμε πάει για καφέ(ήτανε στη παρέα φίλος-του-φίλου) και θα ήτανε και το βράδυ σ' ένα μαγαζί που είχαμε κανονίσει για ποτό μεγάλη παρέα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μιας κοπέλας .Όλα τα 'χαμε σχεδιάσει, ήμασταν σίγουρες ότι θα το τύλιγε το κελεπούρι εκείνο το βράδυ.Αλλά έλα ντε που όμως στολίσματα και παρφουμαρίσματα μας πήραν περισσότερο απ 'όσο νομίζαμε και αργήσαμε αρκετά να πάμε στο μαγαζί !Όταν φτάσαμε ήτανε ακριβώς αυτό που λένε "ήρθες δεύτερη και καταϊδρωμένη ".Το κελεπούρι μας το είχε τυλίξει μια άλλη ,άκυρη από το πουθενά σχετικά αδιάφορη κοπελίτσα. Και κανονικά τον έβαλε στον βρακί της και έφυγε !Και εκεί είναι που λυσσάξαμε γιατί χάσαμε τον άλλον από κάποια που σαφώς υστερούσε σε ομορφιά και σπιρτάδα από την φίλη μου.. Αλλά τι να κάνει και ο άλλος, αυτό το θηλυκό του τρίφτηκε ,ε δεν ήτανε και άσχημη ε και γι'αυτό δεν βρήκε και λόγο να ξεκολλήσει από δίπλα της να αναζητήσει και άλλα θηλυκά.

Και εκεί είναι που το μάτι μου έπεσε πάνω στο τραπέζι.

-Ρε συ, ποιανού είναι αυτό το κινητό? ρώτησα

-ΑΑΑΑΑ το κινητό του!!!! Το ξέχασε μάλλον!!!! απάντηση η φίλη μου κάνοντας κωλοτούμπες ταυτόχρονα

Και εδώ σας ξανααναφέρω ότι δεν είμαι μια απλή κατίνα είμαι real bitch.; Όχι δεν θα μου αρκούσε να πάρω και να διαβάσω τα sms του ή να δω τις εικόνες του. Aυτά είναι χαζά .Πολύ απλά έσβησα το κινητό της άλλης από την μνήμη του τηλεφώνου του και το επέστρεψα σαν να μην τρέχει τίποτα την επόμενη μέρα..

12 Responses:

Jason said...

Ουπς.
Οοοοοκέι, λοιπόν, Νάντια, χάρηκα που σε γνώρισα, μπάάάι...

Dodos said...

ahahaha :) μ άρεσε η πρώτη αντίδραση!
Πραγματικά όμως πρέπει να σε φοβόμαστε ;)

Καλημέρεεεεεες

KostasT said...

Μην ανησυχείς,αυτά πταίσματα είναι.Υπάρχουν άλλοι και άλλες με πολύ χειρότερες μεθοδους..

FuSmOKer said...

Γιατί παιδί μου τόση κακία?? :)

Όσο για την περίπτωση α) καλά και αυτός τόσος καιρός έπρεπε να περάσει για να καταλάβει ότι του κάναν hack τον κωδικό..??

Σχετικά με την περίπτωση β) καλά κάνω τότε (!) που τα γράφω σε χαρτάκια τα τηλ. :P (όχι γιατί με κοροιδεύουνε)

Και εντάξει σιγά μην είσαι bitch επειδή έπαιξες δυο ψιλοπακετάκια της πλάκας.
Οι real bitches (γνώμη μου) παίζουν με τα αισθήματα και όχι με τα κινητά, μαιλ κλπ.

Άρα μια χαρά είσαι αλλά ένα χεράκι ξύλο.... :P

Anonymous said...

Χαχαχα!Τα θυμηθηκα και γελάω!!Πολύ γέλιο!Είσαι φοβερή...

Anonymous said...

αξιόλογες προσπάθειες αλλά θέλεις δουλίτσα ακόμα για το πτυχίο της μπιτς

*...Nantia...* said...

Σας ευχαριστω παιδιά,υπόσχομαι να κάνω και άλλες bitch-ιες στο προσεχές μέλλον για να κερδίσω τον τίτλο miss bitch blogger

Anonymous said...

Δεν φαίνεσαι καθόλου bitch... Πιο πολύ για το αρχαιο - ελληνικό θεία Κάθαρσις μου μοιάζεις ! Οι άλλοι διέπραξαν την ύβρι, και τώρα πληρώνουν ! Σαν τον τιμωρό ένα πράγμα

GouRouni said...

χα!!! αρχίζω να σε συμπαθώ!!

Blondie said...

xaxax!!! τρελή!!!!

Anonymous said...

Για το περιστατικό #1, μάλλον τα ήθελε ο Αλέκος για να δίνει έτσι με ελαφρά την καρδιά το password του. Καλά του έκανες ;-)

Στο περιστατικό #2, χμμμ...
[απίστευτη καφρίλα, μ'άρεσε]

Barbiedl said...

Τι τα θές όμως ρε confused girl,στην 2η περίπτωση αυτή το τύλιξε για τα πάρα πολύ καλά το κελεπούρι και απ'ότι φαίνεται δεν ψήνεται να το αφήσει.Αλλα πως να το αφήσει εξάλλου?ποιός άλλος θα ξαναστραβωθεί?