Monday 8 January 2007

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ FIGHT #1643-ΝΕΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

Από μικρή μου την έσπαγαν οι δημοσιογράφοι. Οι δημοσιογράφοι και τα μοντέλα. Δεν ξέρω γιατί, χωρίς να έχω κάποιο συγκριμένο λόγο(τι λόγο να έχει ένα 10χρονο???) αυτά τα 2 επαγγέλματα ήταν τα μόνα σίγουρα που δεν ήθελα να κάνω .Στην πορεία κατάλαβα γιατί:

Γιατί δεν βρίσκω τίποτα το συναρπαστικό στο να είσαι μια κινούμενη κρεμάστρα και να σε υπολογίζουν μόνο για την εξωτερική σου εμφάνιση, πόσο περισσότερο να εξαρτάται και ο μισθός σου από αυτήν.

Γιατί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιοι είναι, ότι ανήκουν στους ανθρώπους του πνεύματος και αυτή η ψευδό-κουλτούρα τους, τους δίνει το δικαίωμα να κοιτάζουν αφ’ υψηλού.

Βαρέθηκα να βλέπω ότι όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι ασχολούνται με τα blogs προκειμένου να προωθηθούν και περισσότερο βαρέθηκα να βλέπω να κάνουν τέτοιες κατινιές για να κερδίσουνε λίγη δημοσιότητα

http://vrypan.net/weblog/2007/01/07/2622/

και αναλυτικά

http://vrypan.net/weblog/wp-content/uploads/2007/01/emails_070106.txt

8 Responses:

melomenos said...

άμα βάλεις και τους δικηγόρους μέσα συμφωνώ με το post σου!!!
καλώς σε βρήκα

Jason said...

Συμφωνώ με τα περί δημοσιογράφων, αν και εν προκειμένω δε νομίζω πως ήταν καθόλου κατινιά.
Αλλά τα μοντέλα τα καημένα γιατί...;
Λες και καταλαβαίνουν τίποτα τα καημένα για να τα αντιπαθείς κι εσύ.
Ντροπή, ντροπή...

Anonymous said...

Υπάρχουν και οι συνδυασμοί αυτών βέβαια..Τα μοντέλα που γίνονται δημοσιογράφοι και οι δημοσιογράφοι που την βλέπουν μοντέλα!!Πολλές φορές έχω την φαντασίωση να βλέπω την Μάγια τη Μέλισσα να λέει το δελτίο και τον Yoshamity Sam σε παραθυρο του Ευαγγελάτου να πυροβολεί κάθε φορά που η συνήθης οχλαγωγία διαφωνεί..Τον bugs bunny να ρωτά ειρωνικά τον Αυτιά "What's up doc?" και τον Κόκκορα να χτυπά στον πισινό τον Αρναούτογλου με μία σανίδα!!Τα μοντέλα προσφέρουν κοινωνικό έργο..Με την προκείμενη οικολογική καταστροφή, η κινητή χλωρίδα θα δώσει μία ανάσα οξυγόνου στον τόπο!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!Φιλικα...

Anonymous said...

Καλώς σε ξαναβρήκα Νάντια, όσο για τους δημοσιογράφους δεν πιστεύω πως είναι όλοι ίδιοι και μάλιστα δεν σου κρύβω πως ίσως και να ήθελα να γίνω ένας απο αυτούς (όχι της τηλεόρασης όμως)

*...Nantia...* said...

melomenos έχεις δίκιο και οι δικηγόροι μια απ'τα ίδια είναι...

jason έχω την εντύπωση ότι μερικές όμως(απειροέλαχιστες)είναι πανέξυπνες οι άτιμες!

sniper αυτό θα είχε όντως πολύ γέλιο!

eternal σου εύχομαι πραγματικά αν το θες να γίνεις!θα'σαι μια φωτεινή εξαίρεση!πρόσεχε μην καβαλήσεις και συ το καλάμι ε??

Anonymous said...

Fantasou omws ena modelo pou ginetai dikigoros... Efialtis! Anyway, kaloi oi dimosiografoi arkei na min prospathoun na katefthinoun to koino kai apla na enimerwnoun ton kosmo xwris simferonta.

ΦώΤΗΣ said...

Αρκετά ασχοληθήκαμε με την κάθε Μιραντολινοτέτοια…
Τα μπλόγκς θα συνεχίσουν με ή χωρίς δημοσιογράφους, δικηγόρους, μοντέλα ακόμα και χωρίς Μόνιτορ…

Anonymous said...

oti i mirandolina itan ipervoliki stin antidrash ths htan ,alla apo tin allh an oloi osoi asxolountai me to blogging den ayto-perioristoun kai den sevastoun kapoious kapones stoixeiwdous dimokratias ( opws zitas kai kala kaneis sto panteio pou to exw zisei sto parel8on) kai den prostateusoun ayto to oplo pou exoyn tote 8a aytokatargi8oun.Pigaine sto http://www.press-gr.blogspot.com/ kai diavase to prwto ar8ro kai pes mou ayth den einai epikindino monopati?