Monday 20 November 2006

Ca ne va pas!

Το λαπτοπ χάλασε.ΠΑΛΙ.Κάηκε το ανεμιστηράκι και μπορώ να το ανοίγω μόνο για 5 λεπτα.Γκρρρρρρρρ.........

Thursday 16 November 2006

Μέσα Μαζικής Ταλαιπωρίας story no.1

Πέμπτη πρωί,8 και κάτι στο 040(πειραιάς-σύνταγμα)

Είναι δυο κοπέλες μέσα στο λεωφορείο που κάνουν την έρευνα για τον ΟΑΣΑ.Μια κυρία γύρω στα 50-60 φωνάζει στην μια κοπέλα:

-Ε!Πσιτ κοπελιά έλα λίγο να σου πω,για τα λεωφορεία δεν κάνεις έρευνα? Απορημένη πάει προς τα κει η κακομοίρα η κοπελιά.
-Εμείς εδω πέρα στον Πειραιά έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το 906!Δράμα η ζωή μας,όλοι όσοι μένουν Καλλίπολη βασανίζονται καθημερινά!!!Απαπαπα,τι είναι αυτά τα πράγματα με ένα λεωφορείο μας έχετε εμας εκει πάνω,δεν ντρέπεστε λιγάκι,να τα μεταβιβάσεις αυτά που σου λέω στον υπεύθυνο σου μ'ακούς??? Την βλέπω την κακομοίρα την ερευνήτρια που κάτι πάει να της πει ότι δεν είναι αυτή υπεύθυνη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά οι στριγγλιές της κυρίας δεν την αφήνουν.
-Αυτό το γουρούνι ο δήμαρχος φταίει,έχει φάει τόσα χρόνια τα λεφτά μας,δεν του φτάνανε,θέλει και άλλα!Άι στα τσακίδια,ξύλο θέλει!Απο τον δήμαρχο δεν είσαστε εσείς?(την κοιτάει με μισό μάτι από τηνκορυφή ως τα νύχια περιμένοντας να συναινέσει για της τα χώσει κι άλλο)
-Όχι απο τον OΑΣΑ είμαστε κυρία μου...

Ησυχία από μεριά της μαντάμ,επιτέλους το κλεισε το ρημάδι πρωινιάτικα λέω και γω να ηρεμήσω αλλά που....!Την σκυτάλη την παίρνει μια γιαγιά γύρω στα 70-80
-Πάει,χάλασε η Ελλάδα,πριν από χρόνια πας μη έλλην βάρβαρος έλεγαν,τώρα ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι έλληνας!!Στο εξωτερικό μας κοροιδέυουν τώρα πια!!(σκέφτομαι αν υπήρχε κανένας τουρίστας στο λεωφορέιο τι γέλιο θα χε ρίξει και μετά πόσο θα μας κορόιδευε) Πείτε μου,πέιτε μου ποια ελληνίδα βγάζει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι της?? σκέφτομαι να της πω ότι φέτος οι σημαίες δεν είναι in fashion,αλλά λέω άσε μην μου φέρει και καμιά μαγκούρα κατακέφαλα..
Δεν σου λέω για το '21,αλλά το '40 οι γυναίκες αυτοκτονούσανε για να μην τις βιάσουν!Τώρα άμα γίνει πόλεμος(τι πόλεμος καλέ?ξανάρθαν οι Γερμανοί??)...Ααααχ αμά γίνει πόλεμος τώρα η ελληνίδες θα κοιμηθουνε με τον εχθροοοοοοοό!!!!!!!

........

Friday 10 November 2006

Όλα είναι πολιτική....

Αν και στο παρακάτω ποστ θα ήθελα πολύ να αναφέρω ονόματα,αλλά λόγω τον τελευταίων γεγονότων-που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως η ελευθερία του λόγου είναι ένα παραμυθάκι που μας πουλάνε για να μην εξεγερθούμε καμιά μέρα-και επειδή δεν θέλω να μπούνε στο σπίτι μου και να μου περάσουν χειροπέδες θα μιλήσω αόριστα.Παρ' ολα αυτά πιστεύω ότι πολλοί είναι αρκετά έξυπνοι και θα καταλάβουν.

Τις προάλλες πήγα σε μια ημερίδα.Μας είχε ενημερώσει για αυτήν ο καθηγητής μας,που ήτανε και ένας απο τους κύριους αναλυτές.Σ' αυτήν παρεβρέθηκαν εξέχοντες πρώην και νυν πολιτικοί,άνθρωποι των γραμμάτων,ακαδημαϊκοί,πολιτικοί αναλυτές κ.α Ενθουσιασμένη και γω λοιπόν,σαν την μύγα μες στο γάλα,μέσα σ όλους αυτούς τους κουστουμαρισμένους και σημαντικούς ανθρώπους,ντρεπόμενη αφάνταστα για τα αναθεματισμένα σταράκια μου τους άκουσα με προσοχή.Στην ημερίδα έδωσε το παρών και ένας απο τους μεγαλύτερους πολιτικούς των τελευταίων 30 ετών αναμφισβήτητα.Μετά απο τόσες ώρες παρακολούθησης κατάλαβα τα εξής:

1.Άμα μας κυβερνάνε τέτοιοι άνθρωποι,δεν είναι να απορείς γιατί η χώρα πάει απο το κακό στο χειρότερο.Μας μιλούσε με το ύφος που μιλάει ο παππούς στα εγγονάκια του για τις περιπέτειες που είχε ζήσει στα νιάτα του.''Ε,και τότε ο αείμνηστος Κ. με εσυμβούλεσε.."

2.Οι υπόλοιποι πολιτικοί πηγαίνουν σε τέτοιες είδους εκδηλώσεις για έναν μόνο λόγο.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.Κάθονται μόνο όσο χρειάζεται για να τραβηχτούν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και μετά..την κάνουν με ελαφρά

3.Οι περισσόεροι διαβάζουν αυτά που ΤΟΥΣ γράφουν.Παίρνω όρκο ότι μάλιστα τα μισά δεν τα καταλαβαίνουν κιόλας.

4.Άν τα ΜΜΕ αναφερθούν στην εκδήλωση,βάση θα δώσουν μόνο στο ποια σημαντική φυσιογνωμία εμφανίστηκε εκεί.

5.Οι δημοσιογράφοι είναι απίστευτοι.Απορώ πως μπορούν και διαστρεβλώνουν τα πάντα με ένα τόσο μοναδικό τρόπο.Διάβασα αργότερα ένα δισέλιδο από το τι ειπώθηκε στην ομιλία του κύριου Κ. και έμεινα άφωνη.Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν το εννούσες έτσι.Προπαγάνδα ή η ιδέα μου?

----------------------------------------------------------

PS:Μετά το τελευταίο μου ποστ,οι προσευχές μου εισακούστηκαν και ανακάλυψα πολλά ενδιαφέροντα blogs.Αλλά επειδή το template αυτό που έχω διαλέξει τώρα,δεν το κατέχω και πολύ καλά,δεν βρίσκω πως να βάλω links!!!!Any help??????

Thursday 9 November 2006

ΜΑΜΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤO BLOG?

Κάποτε διάβαζα πολλά blogs.Και ακόμα ομολογώ διαβάζω αρκετά.Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει και με απογοητεύουν αφάνταστα είναι τα εξής:

1.Οι περισσότεροι bloggers είναι δημοσιογράφοι ή συγγραφείς.

2.Οι περισσότεροι bloggers είναι πολύ μεγαλύτεροι μου.Κάποιοι μάλιστα θα μπορούσαν να είναι και γονείς μου.Δεν υπάρχουν άλλοι νέοι εκτός απο μένα τη nastazia και τον silent enigma που είναι 19?ή έστω 20-21?Μετα βίας βρίσκω κάποιον να είναι κάτω των 25.

3.Τα blogs είναι μια μεγάλη κλίκα.Τέλος.

4.Πολλοί bloggers γράφουν απαίσια.Δεν έχουν τι να πουν και με τι να ασχοληθούν.Και για να το καλύψουν αυτό,δίνουν στο blog τους μια ψευτο-κουλτουριάκη νότα.

5.Είμαι υπερ της σάτυρας.Μ αρέσει πολύ.Αλλά μπορώ να καταλάβω πότε ένα κείμενο γράφεται για να σατυρήσει ένα γεγονός ή κάποιο πρόσωπο και πότε επειδή ο κάτοχος του ζηλεύει,θέλει να δυσφημίσει κάποιον και να πετάξει όλο του το δηλητήριο.Καθαρή κακία.

Τα΄γραψα και μου 'φυγε ένα βάρος..Ε μα πια!!!

Tuesday 7 November 2006

THN ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ




















...Αποφάσισε το ανώτατο ποινικό δικαστήριο του Ιράκ για τον Σαντάμ Χουσείν.Θάνατος δια απαγχονισμού.Μόλις το πληροφορήθηκα έμεινα έκπληκτη.Ήταν κάτι που δεν το περίμενα,ομολογώ.Δεν με εντυπωσίασε ο τρόπος θανάτωσης του-να υπενθυμίσω ότι παλαιότερα σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνταν πιο αποτρόπαιοι μέθοδοι όπως το παλούκωμα,το τράβηγμα στις 2 μεριές απο άλογα μέχρι να σκιστεί ο ένοχος-αλλά το ίδιο το γεγονός της καταδίκης του.Πώς γίνεται να σκοτώνεις έναν πρώην ηγέτη με τόσους οπαδούς εν ενεργεία?Δεν ξέρεις ότι έτσι τον μετατρέπεις σε μάρτυρα?Ότι έτσι τον κάνεις σύμβολο?Οι Η.Π.Α που αναμφίβολα κρύβονταν πίσω από την δίκη,σίγουρα τα ξέρουν αυτά.Έχουν εξαίσια εξωτερική πολιτική,''πολιτική της τσατσιάς'' όπως την χαρακτηρίζω και μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα εξακολουθούν να προωθούν αυτή την απόφαση και μετά από τις σημερινές εκλογές...Εντύπωση όμως προκαλέι και η στάση του ίδιου του Σαντάμ.Ίσως έχει καταλάβει ότι όλα είναι ένα παιχνίδι και αυτός ένα πιόνι στα χέρια των αμερικανών...ένα πιόνι που άμα εξοντωθεί θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στον κ.Μπούς...

Saturday 4 November 2006

ΠΕΣ ΤΟ Μ' ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ

...I don’t want to hear about your day ...I’ve got no time to hear.. About how much you care. .Shut your mouth and come this way ... Tonight’s the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control ...

Thursday 2 November 2006

ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Χτες,για άλλη μια φορά κατάφερα να χαθώ στην Αθήνα.Ως γνήσιο πειραιωτάκι ξέρω απ' έξω κάθε μικρό στενάκι του Πειραιά αλλά από Αθήνα,ελάχιστα πράγματα..Χτες λοιπόν από Ομόνοια και στριβοντας-και γω δεν ξέρω που- βρέθηκα στη Σοφοκλέους!Είδα και ότι απέναντι μου είχα και το χρηματηστήριο και είπα να το βγάλω και μια φωτογραφία,έτσι να το θυμάμαι...χεχε